Το Κρητικό «La Casa de Papel» είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα

«Η Τέλεια Νοθεία» είναι η απόλυτη «τρολιά» για τις εκλογές

κρητικο casa del papel

Το διαδίκτυο σαρώνει τις τελευταίες ώρες το κρητικό «Casa del Papel», αποτελώντας την απόλυτη «τρολιά» στα «κακώς κείμενα» των εκλογών.

Η πλοκή ξεδιπλώνεται σε ένα χωριό της Κρήτης. Σε ένα καφενείο οι χωριανοί σχολιάζουν αρνητικά τον νέο πρόεδρό τους και αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να εξελέγη.

Τότε, με συνωμοτικό ύφος ο αστυνόμος του χωριού αποκαλύπτει πως ξέρει τον τρόπο, περιγράφοντας καρέ-καρέ την «τέλεια νοθεία» πίσω από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πρωταγωνίστρια της νοθείας η μητέρα του υποψηφίου, η οποία για να καμαρώσει τον γιόκα της πρόεδρο, έβαλε λυτούς και «δεμένους» (κυριολεκτικά). Οργανώνοντας το απόλυτο σχέδιο με συμμάχους τις φιλενάδες της, ως άλλους «πράκτορες», κατάφερε να δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα.

Το βίντεο καταγράφει καρέ-καρέ τις περιπέτειες των τεσσάρων γυναικών και το πώς φτάνουν τελικά στην επιτυχία.

Η υπόθεση είναι εμπνευσμένη από τη δημοφιλή σειρά «La Casa de Papel» και είναι ό,τι πιο αστείο και καλαίσθητο θα δείτε σήμερα.

Το  ξεκαρδιστικό βίντεο με ίντριγκες, νοθεία και πολύ… επαναστατική μουσική έφτιαξε η Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο» με αφορμή την πρεμιέρα της 16ης σεζόν της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top