Χανιά: Στη φυλακή μάνα και πατριός που κούρεψαν γουλί την 15χρονη κόρη τους

Ένοχο κρίθηκε το ζευγάρι στο δικαστήριο

χανια κακοποιηση

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καταδικάστηκαν η μάνα και ο πατριός μίας 15χρονης από τα Χανιά. 

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία ότι είχαν κουρέψει γουλί την ανήλικη και ότι την κακοποιούσαν μαζί με τον 13χρονο αδερφό της.

Το δικαστήριο έκρινε τη μάνα και τον πατριό των παιδιών ένοχους, διατάσσοντας τον εγκλεισμό τους σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Παράλληλα τους αφαιρέθηκε αμέσως μετά τη σύλληψή τους και η επιμέλεια των δυο παιδιών την οποία ανέλαβε ο βιολογικός πατέρας τους, ο οποίος κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα.

Συνελήφθησαν μάνα και πατριός: Κούρεψαν την κόρη τους γουλί

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Σύμφωνα με το cretapost, όλα ξεκίνησαν όταν 15χρονη μαθήτρια εμφανίστηκε στο σχολείο με μώλωπες στο σώμα και κουκούλα στο κεφάλι, επειδή δεν ήθελε να δουν όλοι πως την είχαν κουρέψει. Αμέσως ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου που προσέγγισε το παιδί και όταν το ρώτησε τι συνέβαινε αυτό της αποκάλυψε πως ο θετός του πατέρας έκοψε τα μαλλιά του πολύ κοντά με το ζόρι, ενώ, όπως διαπιστώθηκε έφερε και μώλωπες.

Το flashnews.gr αναφέρει πως η ανήλικη περιέγραψε ότι στο σπίτι κακοποιούταν τόσο από τη μητέρα της όσο και από τον πατριό της. Μάλιστα η 15χρονη μαζί με τον 13χρονο αδερφό της φέρονται να ήταν κλειδωμένοι στο σπίτι και να μην μπορούσαν να φύγουν. Το κορίσι κατάφερε να σπάσει την πόρτα, το έσκασε και πήγε στο σχολείο, όπου αποκάλυψε τι είχε συμβεί.

Στους αστυνομικούς είχε καταθέσει και ο 13χρονος αδερφός της, ο οποίος φέρεται να είχε υποστεί και εκείνος σωματική βία. Πέφτοντας στην αγκαλιά μίας εκ των αστυνομικών του Α.Τ. Χανίων, με δάκρυα στα μάτια της είπε: «Ευχαριστώ που μας σώσατε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top