«Βουνό» από μπάζα και σκουπίδια στον παράδρομο της εθνικής στην Άνοιξη

Αναρμόδιοι όλοι για να τα μαζέψουν

Ένα βουνό από μπάζα και σκουπίδια έχουν μαζευτεί δίπλα στο ρέμα, στον παράδρομο της Εθνικής οδού στην Άνοιξη.

Με την πρώτη δυνατή νεροποντή πολλά από  φερτά υλικά θα καταλήξουν στο ρέμα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω με συνέπεια να φτάσουν στον Κηφισό και από εκεί στην θάλασσα.

Οι ευθύνες γίνονται μπαλάκι. Η Πολιτική Προστασία του δήμου Κηφισιάς που έχει τα φορτηγά και τις μπουλντόζες 2 χιλιόμετρα από το σημείο  έστειλε  άμεσα συνεργείο να κάνει αυτοψία  μόλις τους ενοχλήσαμε. Έφυγε όμως, καθώς όπως καθώς μας είπαν πως δεν είναι στην δική τους περιοχή.Ανήκει στον δήμο Διονύσου. Η απάντηση εξίσου αφοπλιστική.

«Στον παράδρομο της Εθνικής ο οποίος ανήκει στη δικαιοδοσία της περιφέρειας δεν ανήκει στον δήμο, ρίχνουνε κατά καιρούς μπάζα και σκουπίδια. Έχουμε επανειλημμένα ενοχλήσει είμαστε και σε μια επαφή με την περιφέρεια, ούτε και αυτού έχουν ενεργή εργολαβία αυτή τη στιγμή προσπαθούν  να βρουν ένα τρόπο και αυτοί να τα καθαρίσουν» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Αγγελική Πέππα, αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Διονύσου.

Η περιφέρεια επιστρέφει το μπαλάκι των ευθυνών στο Δήμο. «Ότι έχει σχέση με την καθαριότητα μπάζα και όλα αυτά τα πράγματα είναι στις αρμοδιότητες του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης των δήμων. Άσχετα σε ποια περιοχή βρίσκονται αν είναι σε χώρο του δημοσίου σε χώρο ιδιωτικό….» απαντά ο Πέτρος Φιλίππου, αντιπεριφερειάρχης της Ανατολικής Αττικής.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα σκουπίδια και τα μπάζα δεν θα τα μαζέψει κανείς , αφού  ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο

Οικολογική καταστροφή στον ποταμό Ελασσονίτη της Θεσσαλίας

Γλίτσα κυλά στην επιφάνεια του Ελασσονίτη, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους του Αγιονερίου του Ευαγγελισμού, και άλλων χωριών απ΄ όπου διέρχεται ο ποταμός, όταν τον είδαν φουσκωμένο και κατάμαυρο.

Όπως καταγγέλλουν, αυτό οφείλεται σε απόβλητα που ρίχνουν σφαγεία και τυροκομεία της περιοχής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top