Απονομή τιμητικής διάκρισης στη Νίνα Βλάχου

Για την πολυετή στήριξή της στην «ΕΛΠΙΔΑ»

νινα βλαχου

Την τιμητική διάκριση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» απένειμε στη δημοσιογράφο κυρία Νίνα Βλάχου η Πρόεδρος του Σωματείου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019.

Η κυρία Βαρδινογιάννη αναγνωρίζοντας την πολυετή στήριξη της κυρίας Βλάχου στην «ΕΛΠΙΔΑ» της απένειμε τιμητική διάκριση τονίζοντας ότι:

«Η κυρία Βλάχου στάθηκε στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ από τα πρώτα μας βήματα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τον αγώνα μας. Η ευαισθησία και η αγάπη της για τα παιδιά την κάνουν έναν άνθρωπο πραγματικά ξεχωριστό και θα ήθελα να την ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμπαράστασή της με αυτό το συμβολικό βραβείο το οποίο είναι μια πράξη εκτίμησης στο πρόσωπο της».

Η κυρία Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη με τη Νίνα Βλάχου

Από την πλευρά της, η κυρία Βλάχου παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση είπε: «Παρακολουθώ το έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ από την πρώτη μέρα. Το βραβείο αυτό είναι το μέγιστο για εμένα, γιατί το έργο που κάνει η κυρία Βαρδινογιάννη, μέσα από αυτό τον Σύλλογο, έχει δώσει ζωή σε παιδιά που ήταν ανέλπιδα αυτό και μόνο δημιουργεί πολύ μεγάλη συγκίνηση. Είναι ένα έργο που έχει βραβευτεί από όλα τα σημεία του πλανήτη. Ό, τι και να πω είναι λίγο».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top