Βέροια: Σταθερή η κατάσταση του 17χρονου αθλητή- «Οι γονείς του ελπίζουν»

Τι λέει ο προπονητής του Γιάννη Αβραμίδη στο star.gr

Τι είπε ο προπονητής του Γιάννη Αβραμίδη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το star.gr

Στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 17χρονος αθλητής του επί κοντώ από τη Βέροια, Γιάννης Αβραμίδης. 

Ο προπονητής του, Κυριάκος Μηνάς, μιλώντας στο star.gr, ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του Γιάννη παραμένει σταθερή. «Είναι η ίδια η κατάσταση, ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα, είναι ίδια σταθερή όπως είναι όλες τις μέρες» είπε χαρακτηριστικά. 

Οι γιατροί, όσο περνούν οι μέρες, είναι όλο και πιο αισιοδόξοι, πρόσθεσε ο προπονητής του 17χρονου αθλητή, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της προπόνησής του, την περασμένη Πέμπτη.

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου του STAR της Κυριακής 5 Μαϊου

Τους γονείς του δεκαθλητή, ο κ.Κυριάκος Μηνάς τους συναντά κάθε μέρα. Όπως λέει, ελπίζουν ότι ο γιος τους θα τα καταφέρει.   «Οι γονείς του πώς να είναι; Ελπίζουν… Ελπίζουμε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του και να το ξεπεράσει» σημειώνει ο προπονητής. 

Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο αθλητή στη Βέροια

Αγωνία για 17χρονο αθλητή: Χτύπησε στο κεφάλι σε προπόνηση στο επί κοντώ

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αβραμίδης τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης στο άλμα επί κοντώ, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Το περιστατικό συνέβη στο ΔΑΚ Βέροιας «Δ. Βικέλας». Ο νεαρός αθλητής έκανε την προπόνησή του, όταν υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, καθώς πραγματοποιούσε άλμα, κατά την πτώση του χτύπησε το κεφάλι του σε σίδερο αντιστήριξης της βάσης του πήχη. Ο προποντής του και δεύτερος πατέρας για τον Γιάννη, ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε το αγόρι στην αγκαλιά του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Ρεπορτάζ: Σοφία Βάγκα

(email: svagka@star.gr)


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top