Ανήλικες αδελφούλες στο σπίτι Πακιστών μετά τον χωρισμό των γονιών τους

Κατηγορείται η μητέρα τους ότι τις εγκατέλειψε

Στο σπίτι ανδρών από το Πακιστάν στον Πειραιά βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα δύο κοριτσάκια μετά τον πρόσφατο χωρισμό των γονιών τους. Η επέμβαση της αστυνομίας φαίνεται ότι απέτρεψε τα χειρότερα. 

Τα δύο αδελφάκια, 8 και 12 ετών, με το που χώρισαν οι γονείς τους, πριν από δύο μήνες, ακολούθησαν τη μητέρα τους σε άλλο διαμέρισμα. Κάποια στιγμή η 8χρονη, η οποία είχε κινητό για να επικοινωνεί με τον πατέρα της, του είπε στο τηλέφωνο ότι η 12χρονη αδελφή της, έφυγε από το σπίτι και ζει με κάποιον άγνωστο σε άλλο διαμέρισμα στον Πειραιά. Ο τρομοκρατημένος πατέρας προσπάθησε να μάθει περισσότερα και κάποια στιγμή η μικρή του κόρη κατάφερε και του έδωσε τη διεύθυνση της πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί έκαναν αμέσως έφοδο στο διαμέρισμα και βρήκαν τα δύο αδελφάκια τα οποία βρίσκονταν εδώ και 20 μέρες στα χέρια δύο Πακιστανών. Το ανατριχιαστικό είναι ότι, ο ένας από τους Πακιστανούς, φέρεται να προσπάθησε να συνάψει ερωτική σχέση με την 12χρονη και μάλιστα την έπεισε να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμα, στο οποίο πήγε και η 8χρονη. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, ενώ σε βάρος της μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση ανηλίκων και έκθεσής τους σε κίνδυνο. 
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top