Κύκλωμα πορνογραφίας: H ανήλικη, ο φωτογράφος και ο ζωγράφος

Υποσχόταν την είσοδο των κοριτσιών στον λαμπερό χώρο της showbiz

Συγκλονίζει η περιγραφή μιας νεαρής κοπέλας που είχε πιαστεί στα δίχτυα κυκλώματος πορνογραφίας. Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ένας ζωγράφος και ένας φωτογράφος που υποσχόταν την είσοδο των κοριτσιών στον λαμπερό χώρο της showbiz. 

Τα πρώτα της λόγια, όταν κατήγγειλε τι είχε συμβεί, σοκάρουν, όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα.

Ξεκίνησαν να βγάζουν κάποιες δοκιμαστικές φωτογραφίες χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σενάριο και αν πήγαινε καλά της είπε ότι θα της σύστηνε και φίλο του φωτογράφο για να προχωρήσουν και σε άλλες. Της έδινε οδηγίες για το πως θα στηθεί στις φωτογραφίες και σταδιακά της έλεγε να κατεβάσει τα ρούχα της ώστε να φαίνεται το σώμα της. Στην αρχή της έδωσε ένα κόκκαλο αλόγου που το χρησιμοποίησε για τις φωτογραφίες.  

Όμως λίγο καιρό αργότερα, ένα λάθος email του 40χρονου φωτογράφου, αποκάλυψε τα πραγματικά σχέδια του...

Ο συγκατηγορούμενος του, ένας 67χρονος ζωγράφος, σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορούσε με μια νεαρή κοπέλα και προσπαθούσε να πλησιάσει ανήλικα κορίτσια, ακόμα και σε νυχτερινά κέντρα. Το σκηνικό που αντίκρυσε η ανήλικη μαθήτρια μέσα στο δωμάτιο του με τα παιδικά σεντόνια, προκαλεί αποτροπιασμό.

«Έχει πάρα πολλές φωτογραφίες, κορνίζες και αφίσες από γυναίκες και μικρές κοπέλες πιθανόν ανήλικες. Κάποιες από αυτές είναι γυμνές.

Ακόμη, στο δωμάτιο έχει πάρα πολλά βιβλία και παιχνίδια που αναφέρονται ή απεικονίζουν τον Α' και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Χίτλερ, ναζιστικά σύμβολα και στρατιωτικά σχέδια. Της ασκούσε ψυχολογική πίεση συνέχεια και πιεζόταν πάρα πολύ. Έμπαινε στη διαδικασία να κάνει πράγματα για να τον ικανοποιήσει χωρίς να σκέφτεται τι ακριβώς κάνει».

Ο ζωγράφος μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος...

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top