To Star στο «τρίγωνο της ανομίας»

Χρυσές δουλειές κάνουν οι επιτήδειοι στο κέντρο της Αθήνας

Χρυσές δουλειές κάνουν οι επιτήδειοι στο τρίγωνο της ανομίας στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε συγκεκριμένους δρόμους πωλούνται τις ημέρες του Πάσχα από αμφιβόλου ποιότητας κρέατα και είδη χωρίς καμμιά απόδειξη μέχρι κλεμμένα κινητά. Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα για να γίνουν έλεγχοι πρέπει να στηθεί μια ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση.

Είναι λίγα λεπτά μετά τις 11. Αστυνομικοί της ομάδας Δίας κάνουν έφοδο στο σημείο όπου οργιάζει το εμπόριο των κλεμμένων κινητών τηλεφώνων. Εντοπίζουν δυο άτομα κα τους ερευνούν.
Οι τσέπες τους είναι γεμάτες με κινητά τηλέφωνα τα οποία αφήνουν στον ουρανό ενός αυτοκινήτου. Σε ένα από τα τηλέφωνα οι αστυνομικοί  εντοπίζουν ενα βίντεο όπου άγνωστοι έχουν απλώσει εκατοντάδες ευρώ  σε ένα ξύλινο τραπέζι.

Στο τρίγωνο της ανομίας οι επιτήδειοι δρουν ανεξέλεγκτα ειδικά τώρα τις ημέρες του Πάσχα όπου οι ταμειακές μηχανές σε καταστήματα είναι για φιγούρα και πολλά είδη πωλούνται χωρίς αποδείξεις.

Σε μια περιοχή όπου βασιλεύει το εμπόριο κλεμμένων  ναρκωτικών, οι αγοραπωλησίες  λαθραίων τσιγάρων και οτι αλλο μπορείτε να φανταστείτε τις ημέρες του Πάσχα δύσκολα κάποιος θα μπει χωρίς αστυνομική προστασία για να κάνει αγορανομικούς ελέγχους. Έτσι κρέατα ...πολύχρωμα και αγνώστου προελεύσεως φιγουράρουν σε βιτρίνες βρώμικων ψυγείων.

Πάγκοι μέσα στην βρώμα , πετάμενα κοκάλα στα πατώματα και χασαπομάχαιρα δίπλα στα σκουπίδια. Οι δουλειές όμως πάνε καλά και τα αρνάκια ταξιδεύουν μέσα σε μπλε σακούλες χωρίς αποδείξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top