Δολοφονία στη Βούλα: Συγκλονίζει ο πατέρας του Μακρή - «Θέλω να πληρώσουν»

Ο Βούλγαρος, που συνελήφθη ως ύποπτος, αρνείται την κατηγορία

«Να πληρώσουν το κακό που μας κάνανε», λέει αποκλειστικά στο STAR o Στέλιος Μακρής, ο πατέρας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε στη Βούλα πριν από περίπου έξι μήνες.

«Άφησε τρία παιδιά, γυναίκα… Εμείς εδώ πέρα έχουμε καταστραφεί, δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Παραμιλάμε...», λέει συντετριμμένος ο κύριος Μακρής από την Αυστραλία, όπου ζει μόνιμα, και λυγίζει: «Αυτό που κάνανε στον υιό μου... Δεν μπορώ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Στέλιος Μακρής δεν είχε κάποιο λόγο να φοβάται. «Δε φοβόταν. Γιατί, αν φοβόταν, δεν θα έπαιρνε τα μικρά πάνω στη Vespa του, να γυρνάει δεξιά και αριστερά και να τα φέρνει να τα βλέπουμε. Δεν είχε κανένα φόβο, καθόλου απολύτως. Αν είχε τον οποιοδήποτε φόβο θα είχε ανθρώπους τριγύρω του», είπε ο πατέρας του δολοφονηθέντος επιχειρηματία.

Γιάννης Μακρής - Προκλητικός ο εκτελεστής: «Ποιος είσαι εσύ που με ρωτάς;»

Όσον αφορά το τι υποψιάζονται πως οδήγησε στη δολοφονία του, λέει: «Το μόνο που υποψιαζόμαστε είναι η δουλειά του, που ήταν καλή. Κανένας άλλος, από την ίδια δουλειά, να ήθελε γιατί έχασε δουλειές ή να ήθελε κάτι; Κοντεύουμε να τρελαθούμε που δεν ξέρουμε πώς έγινε αυτό το πράγμα».

Καρύδα: Είχε κακό προαίσθημα τη μέρα της δολοφονίας του

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την Βικτώρια Καρύδα, η οποία αυτό που θέλει τώρα είναι να μάθει ποιος έβαλε τον Βούλγαρο να εκτελέσει τον άντρα της.

Η Βικτώρια Καρύδα στο show της Heyndels- Πέντε μήνες μετά τη δολοφονία

Βικτώρια Καρύδα: Η συγκινητική φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Η Βικτώρια Καρύδα μιλά πρώτη φορά για τη δολοφονία του άντρα της

«Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που πλήρωσε που έβαλε και έναν ακριβό δικηγόρο σε αυτόν τον…. μην πω καμία κακιά λέξη. Θέλω να τιμωρηθούν. Η φυλακή για μένα είναι το λιγότερο», δηλώνει στο Πρώτο Θέμα.

Όπως λέει, o Στέλιος Μακρής είχε κακό προαίσθημα τη μέρα της δολοφονίας του: «Σαν κάποιος να του έλεγε “μη βγαίνεις έξω .Κάτσε σπίτι”. Και είχα σκεφτεί πολλές φορές ότι δεν πήγαινα  σε αυτό το show και αν ήμασταν μαζί την ιδία ημέρα μπορεί να είχε σωθεί .Όταν έφυγε ο Γιάννης από τη ζωή έλεγα μέσα μου “αν πηγαίναμε μαζί στα εγκαίνια του μαγαζιού μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά».

Αποκάλυψη STAR: Συνέλαβαν τον Βούλγαρο μετά τη δολοφονία Μακρή και τον άφησαν ελεύθερο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, ο Βούλγαρος, φερόμενος ως εκτελεστής του Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε προσαχθεί σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων για εξακρίβωση στοιχείων.

To χρονικό της σύλληψης του Βούλγαρου εκτελεστή

Παρά το γεγονός ότι ήξεραν ποιος είναι ο δολοφόνος, τον άφησαν ελεύθερο. Ήταν η δεύτερη φορά που ερχόταν στην Ελλάδα μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία.

«Έχουμε να κάνουμε με ένα πληρωμένο συμβόλαιο δολοφονίας εισαγόμενου εκτελεστή. Δυστυχώς παραμένει άγνωστος ο ηθικός αυτουργός» δηλώνει ο συνήγορος της κυρίας Καρύδας, Χαράλαμπος Λυκούδης.

Ο Βούλγαρος, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι δεν είναι αυτός ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top