Τεράστιος βράχος έπεσε σε γήπεδο την ώρα της προπόνησης

Απίστευτες εικόνες από το σημείο της κατολίσθησης

Παραλίγο να σημειωθεί μία ακόμα τραγωδία στην Άνω Σύρο το βράδυ της Τρίτης, όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε και βρέθηκε μέσα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. 

Όπως έγινε γνωστό ο τεράστιος βράχος, αλλά και κάποιοι άλλοι μικρότεροι, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός της αθλητικής εγκατάστασης και σε μεγάλο ύψος, υποχώρησαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να καταλήξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να προκαλέσουν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας το συγκεκριμένο γήπεδο είχε κανονική χρήση, όπως άλλωστε συμβαίνει καθημερινά και μέχρι αργά το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιούνταν προπονήσεις τμημάτων μικρών ποδοσφαιριστών. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε και φιλικός αγώνας, ενώ είχε προγραμματιστεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο έως τις 21:00 το βράδυ. 

Ευτυχώς όταν έγινε η κατολίσθηση δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο γήπεδο, καθώς αρχικά υποχώρησαν μικρότεροι βράχοι και σήμανε συναγερμός για την εκκένωση του χώρου. 

Το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές, αλλά να γίνει και ο απαραίτητος έλεγχος. 

Εκτιμάται ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα του φετινού χειμώνα συνέβαλαν στη χθεσινή κατολίσθηση και πλέον πρέπει να ληφθούν μέτρα για την προστασία των προπονητών και των αθλητών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top