Τραγωδία στο Χαλάνδρι: «Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις»

Το σημείωμα που άφησε ο παιδοκτόνος – Τι λένε συγγενείς της μητέρας

Δείτε στο video τι δήλωσε η γειτόνισσα του 27χρονου στο star.gr

Με ένα λιτό σημείωμα, πάνω στο οποίο είχε γράψει λίγες μόνο λέξεις, ο 27χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας εξηγούσε στη μητέρα του παιδιού του τον λόγο που αποφάσισε να στρέψει την κάνη της καραμπίνας εναντίον του σπλάχνου του και να το σκοτώσει πάνω στο κρεβατάκι του. 

«Ήταν ένα πάρα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η κοπέλα ήταν πάρα πολύ ευγενική και καλοντυμένη. Εκείνος πάρα πολύ ευγενικός και ομιλητικός με όλη τη γειτονιά. Έτρεχε να βοηθήσει αν είχαμε ψώνια ή το οποιοδήποτε πρόβλημα. Ποτέ δεν ακούσαμε καυγά ακόμα και όταν ήταν σε διάσταση» δήλωσε η γειτόνισσα του 27χρονου στο star.gr

Χαλάνδρι: Με κλεμμένη καραμπίνα σκότωσε το παιδί του

«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις», φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr να έγραφε το τελευταίο σημείωμα που άφησε ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας. Το σημειώμα βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα, δίπλα από τις σορούς πατέρα και γιου, οι οποίοι κείτονταν μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Η εκδίκηση, λοιπόν, για τη γυναίκα που έλεγε ότι αγαπούσε, που του χάρισε τον αγαπημένο του γιο, ήταν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του. 

«Ήταν ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί», είπε στο star.gr η κυρία Μαίρη, γειτόνισσα του 27χρονου παιδοκτόνου. «Δεν τους είχαμε ακούσει ποτέ να καυγαδίζουν, ήταν πολύ ήσυχοι και το παιδάκι ήταν χαρούμενο, όλο ζωντάνια και γελαστό», συνέχισε. 

Η ίδια πρόσθεσε ότι ο 27χρονος της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχαν αποφασίσει με την 21χρονη να χωρίσουν, ενώ της είχε πει ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τη δική του μητέρα γιατί δεν αποδεχόταν τη σύντροφό του. 

Περιγράφοντας τέλος τις τραγικές σκηνές, όταν η μητέρα τους βρήκε και τους δύο νεκρούς, είπε πως τρεις γείτονες που μπήκαν μέσα στο σπίτι, βγαίνοντας έκλαιγαν και είπαν ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ την αποτρόπαιη εικόνα που αντίκρισαν μέσα στο σπίτι. 

«Απειλούσε τη γυναίκα του ότι θα σκοτώσει τον αδελφό της»

Η οικογένεια της 21χρονης γυναίκας, η οποία ήταν εκείνη που πρώτη αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για έναν άνθρωπο αρκετά βίαιο που καταπίεζε και απειλούσε τη γυναίκα του. 

«Δεν ήθελε η αδελφή μας και το παιδί να έχουν καμία σχέση με μας. Ερχόταν η αδελφή μου φοβισμένη και μας έλεγε ότι πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι για να τη βρει εκεί. Γι’ αυτό την ήθελε. Για να κάνει δουλειές και να την έχει μέσα στο σπίτι. Πολλές φορές μας έλεγε ότι την απειλούσε πως αν τον εγκατέλειπε θα έκανε κακό στον αδελφό μας», είπε η αδελφή της. 

Κανείς τους δεν είχε καταλάβει ότι ο 27χρονος αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Αντίθετα, ήξεραν, από τα λίγα που τους έλεγε η 21χρονη, ότι πολλές φορές τη χτυπούσε, την κλείδωνε έξω από το σπίτι και της φερόταν με βία. 

Οι ίδιοι μάλιστα, όταν αποφάσισε να τον εγκαταλείψει, της είχαν πει να μην αφήσει μαζί του το παιδί. 

«Φοβάμαι ότι μπορεί να κάνει κακό σε μένα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα κάνει κακό στο ίδιο του το παιδί», τους είχε απαντήσει. 

Η νεαρή κοπέλα παρακολουθείται πλέον από ψυχολόγο και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ήταν εκείνη που μαζί με την αδελφή της μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν νεκρούς τον πατέρα και το 4χρονο αγοράκι. 

Τα ουρλιαχτά της μάνας ξεσήκωσαν τη γειτονιά, ενώ η αδελφή της εκλιπαρούσε για να καλέσει κάποιος ένα ασθενοφόρο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους μετά από αυτό που αντίκρισαν, μέσα στο μικρό σπίτι του Χαλανδρίου. 

Όλοι μιλούν για ένα ευγενικό και ήσυχο νεαρό που αγαπούσε και φρόντιζε το παιδί του. Κανείς τους δεν περίμενε την κατάληξη αυτή. 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης
Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top