Μαφία Κορυδαλλού: «Περίεργο πέπλο σωτηρίας για τον Αριστείδη Φλώρο»

Τι αποκαλύπτει ο Αλέξης Κούγιας

Καταιγιστικές  είναι οι εξελίξεις στο αποκαλούμενο κύκλωμα της μαφίας του Κορυδαλλού. Ο Αλέξης Κούγιας καταγγέλει συγκεκριμένα πρόσωπα  που στοχοποίησαν τον πελάτη του, γνωστό δικηγόρο  ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του προφυλακισμένου δικηγόρου αφήνει αιχμές για τον ρόλο του Αριστείδη Φλώρου. 

«Ξαφνικά υπάρχει ένα πέπλο σωτηρίας για τον κ. Φλώρο και για τους υπόλοιπους. Ένας άνθρωπος που μέχρι πριν από λίγες μέρες που ανεδείχθη το θέμα το τεράστιο με τις πλαστές ιατρικές ταυτότητες που είχε αποφυλακιστεί παραπλανώντας όλη τη δικαιοσύνη  και γελοιοποιώντας το σύστημα δικαιοσύνης στην Ελλάδα, να εμφανίζεται τώρα μια ατμόσφαιρα σαν να είναι ο πιο αδικημένος κατηγορούμενος, λες και δεν έκλεψε αυτός και οι συνεργοί του τα 250 εκατομμύρια από το ελληνικό κράτος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η προφυλακισμένη δικηγόρος αποκάλυψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star λεπτομέρειες για τη δράση του αρχινονού. 

Μαφία Κορυδαλλού: Τι λέει στο Star η προφυλακισμένη δικηγόρος

«Όχι γιατί μου έλεγε ότι δεν έχει φράγκο  μου έλεγε συνεχώς ότι είναι σε οικονομική αδυναμία Πίστευα γι αυτόν ότι κάθε άλλο πάρα αρχηγός είναι αυτός  ότι έχει δυο τρία άτομα φίλους στενούς που κάνουνε παρέα αλλά δεν θεωρώ ότι αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αρχιμαφιόζος της φυλακής από τη στιγμή που μου έλεγε συνεχώς ότι δεν έχει λεφτά για καφέ για τσιγάρα. 

Αν διαβαστούν όλες οι συνομιλίες προκύπτει ότι συνεχώς προσπαθούσα να τον συνετίσω και να τον πείσω ότι θα πρέπει να λειτουργήσει λογικά. Μάλιστα για την υπόθεση του κ.Τσοβόλα  κάποια στιγμή μου αναφέρει ότι εγώ θα τα πάρω τα λεφτά μου Και του λέω όχι όμως έτσι όπως πήγες να τα πάρεις Αν θεωρείς ότι έχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα  θα πρέπει με πολύ ευγένεια σεβασμό  και ο ίδιος χωρίς μεσολάβηση άλλων ατόμων να του μιλήσεις», είπε η ίδια.   

Η δικηγόρος  γνώρισε τον Αλβανό αρχινονό τον Οκτώβριο του 2017. Την κάλεσε ο ίδιος να  τον αναλάβει όταν έμαθε ότι κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Από τη δικογραφία προέκυψαν στοιχεία για τα συμβόλαια θανάτου. 

Διάλογοι σοκ για το σχέδιο δολοφονίας Βορίδη: «Μπουμ στον λαιμό»

Διαπιστώσαμε ότι από αυτή την έρευνα υπάρχει αμφιβολία για το αν πράγματι αυτός έδωσε εντολή από την στιγμή που δεν είχε και το κίνητρο γιατί δεν είχε οικονομική διαφορά ο ίδιος από τον κ. Αριστείδη Φλώρο. Οι δυο άλλοι συγκατηγορούμενοι του ως  φυσικοί  αυτουργοί  ήταν αυτοί που είχαν την αξίωση οικονομική αξίωση από τον Φλώρο διότι είχαν μείνει απλήρωτοι από συμβόλαιο θανάτου το οποίο τους είχε αναθέσει ο Φλώρος εις βάρος του κ. Αντωνόπουλου. 

Το κύκλωμα της μαφίας των Κορυδαλλού θα φέρει σύμφωνα με πληροφορίες  και άλλες κλήσεις σε απολογία για νέους κατηγορούμενους.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top