Εισβολή και κατάληψη του ΠΑΜΕ στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ

Σκηνές "απείρου κάλλους" και στην Αθήνα μετά τη Ρόδο

Εκτός ελέγχου βρίσκεται ο «εμφύλιος πόλεμος» στη ΓΣΕΕ. 

Μετά από τα σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει το συνέδριο της ΓΣΕΕ, υπό κατάληψη πλέον τελεί και το κεντρικό κτίριο στη Λ.Αλεξάνδρας.

Το πρωί 50 μέλη του ΠΑΜΕ παραβίασαν τις κλειδωμένες πόρτες ασφαλείας στο ισόγειο του κτιρίου. Οι θυρωροί δεν κατάφεραν να τους εμποδίσουν, ενώ έντρομοι οι υπάλληλοι στους πάνω ορόφους, κλείστηκαν στα γραφεία τους. 

Οι διαδηλωτές, μέλη του ΠΑΜΕ, πραγματοποίησαν κατάληψη, δημιουργώντας ομάδες περιφρούρησης εντός και εκτός του κτιρίου.

Δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί για όσο χρειαστεί μετατρέποντας την κατάληψη σε ένα ιδιότυπο «Κέντρο Τύπου» των Εργαζομένων.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γεωργακόπουλος,μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ στη Ρόδο, μιλώντας στο star.gr, κατήγγειλε την εισβολή των μελών του ΠΑΜΕ στα γραφεία της Ομοσπονδίας και άφησε σαφείς αιχμές εναντίον των αστυνομικών, αφού όπως λέει παρότι ειδοποιήθηκαν έγκαιρα από τους θυρωρούς «πέρασε ένα περιπολικό για πέντε λεπτά, ένα συμβατικό της ασφάλειας, στάθηκαν απέναντι στην Πατησίων και έφυγαν. Από εκείνη την ώρα έως και τώρα,κανένας άλλος από την αστυνομία δεν έχει εμφανιστεί». 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top