Υπόθεση Τοπαλούδη: Αιφνιδιαστική έρευνα στα σπίτια των τριών νεαρών

Οι αστυνομικοί πήραν κινητά και υπολογιστές

Δείτε το video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Κατ’ οίκον έρευνες στα σπίτια των τριών νεαρών Ροδιτών που φέρονται να είχαν βιάσει την Ελένη Τοπαλούδη και να το είχαν καταγράψει σε video πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Στο πλαίσιο νέας εισαγγελικής παραγγελίας, πήγαν χθες Τετάρτη στην οικία ενός 19χρονου Ροδίτη που κατοικεί στην περιοχή του Αρχαγγέλου και στα σπίτια ενός 22χρονου και ενός 23χρονου Ροδίτη που κατοικούν στην περιοχή των Μασάρων.

Στόχος της εισαγγελίας είναι να διαπιστωθεί αν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας με φερόμενη ως θύμα την 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Για την υπόθεση της δολοφονίας της έχουν ήδη προφυλακιστεί ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 19χρονος με καταγωγή από την Αλβανία.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Τιμωρήθηκε ο Ροδίτης για τη συμπεριφορά του στις φυλακές

Υπόθεση Τοπαλούδη: Τιμωρήθηκε ο Ροδίτης για τη συμπεριφορά του στις φυλακές

Τι πήραν από τα σπίτια των τριών οι αστυνομικοί

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», οι αστυνομικοί πήραν συσκευές κινητών τηλεφώνων (σε λειτουργία και μη) αλλά και υπολογιστές, προκειμένου ακολούθως να τα αποστείλουν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. 

Σκοπός είναι να διαπιστωθεί και εργαστηριακά αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο, που καταγγέλθηκε ότι μαγνητοσκόπησε ο πρώτος κατά την διάρκεια της συνεύρεσης φίλου του με τη φοιτήτρια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία του πρώτου η μητέρα του παρέδωσε στους αστυνομικούς πέραν των κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία και δύο παλαιότερες σπασμένες συσκευές.

Αποκλειστικό:Στο νοσοκομείο ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τον φόνο Τοπαλούδη

«Ο Αλβανός το έκανε» φώναζε ο Ροδίτης βγαίνοντας από την ανακρίτρια

Αρνούνται τα πάντα οι τρεις Ροδίτες

Ο 19χρονος, ο 22χρονος και ο 23χρονος αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Σύμφωνα με τη δική τους εκδοχή, στα μέσα του Νοεμβρίου του 2018 είχαν πάει από την περιοχή Μασάρη σε νυχτερινό μαγαζί της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου για να διασκεδάσουν. Αφού πήραν ποτά από το μπαρ κάθισαν σε τραπέζι του καταστήματος στριμωγμένοι, γιατί υπήρχε πολύς κόσμος μέσα στο μαγαζί.

Δύο κορίτσια, όπως είπαν, που ήταν δίπλα τους, κάθισαν στο τραπέζι τους φέρνοντας και τα ποτά τους και γνωρίστηκαν.

Οι τρεις νεαροί αναφέρουν πως η Ελένη Τοπαλούδη τους προσέγγισε και τους συστήθηκε, δείχνοντας ενδιαφέρον αρχικά για τον 17χρονο (τότε) της παρέας. Ο ίδιος ισχυρίζεται μάλιστα ότι ότι τον ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του και τον ρωτούσε διάφορα για τη ζωή του, ενώ φιλήθηκαν εντός του καταστήματος.

Υποστήριξε μάλιστα πως ένιωσε άβολα και ζήτησε από τους φίλους του να συνεχίσουν την διασκέδασή τους αλλού, πράγμα που έκαναν.

Έφυγαν από το μαγαζί που διασκέδαζαν και πήγαν σε κοντινό νυχτερινό κέντρο.

Λίγη ώρα μετά έφτασαν στο ίδιο μαγαζί και η Ελένη Τοπαλούδη με τη φίλη της και κάθισαν μαζί τους.

Ακολούθησε φαγητό σε πιτσαρία και σύμφωνα με τους τρεις Ροδίτες, οι δύο κοπέλες (κυρίως η Ελένη) τους ζήτησαν να τις μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους στα σπίτια τους. 

Ο ανήλικος κάθισε στο αυτοκίνητο στην πίσω θέση με την Ελένη και την φίλη της και εκεί φέρεται να ήταν διαχυτική απέναντί του. Η φίλη της τους ζήτησε να μεταβούν σε γνωστό σουβλατζίδικο στην περιοχή των 100 μαγαζιών για να πάρει φαγητό και να περπατήσει στην οικία της που ήταν κοντά, ενώ η Ελένη ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει στην οικία της.

Περιγράφοντας την οικία, ισχυρίστηκαν ότι ήταν ακατάστατη με πολλά μπουκάλια ρετσίνας στο τραπέζι και υπολείμματα φαγητού.

Ο 20χρονος (τότε), όπως υποστηρίζουν, συνευρέθηκε με την Ελένη ερωτικά. Ο ανήλικος θέλοντας να αστειευτεί σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο πάνω από την πόρτα της τουαλέτας, όπου υπήρχε κενό και προσποιήθηκε, χωρίς να έχει επαφή, ότι τραβούσε βίντεο.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο 21χρονος τότε φίλος του, του είπε να σταματήσει, ενώ η Ελένη του ζήτησε να το διαγράψει αμέσως.

Διατείνονται ότι της έδωσε τότε το τηλέφωνό του για να το διαπιστώσει και η ίδια και ότι δεν είχε δοθεί συνέχεια.

Ο ανήλικος, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν είχε επαφή μαζί της και ότι είχε δεχθεί τηλέφωνο από τη μητέρα του, που τον επέπληξε διότι είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ισχυρίζονται ότι η συνεύρεσή τους έγινε με την συναίνεσή της, ότι δεν ήταν σε κατάσταση που δεν αντιλαμβανόταν τι γινόταν και περαιτέρω ο ανήλικος υποστηρίζει ότι βρέθηκαν δύο ή τρεις φορές στη Μεσαιωνική Πόλη και απλά χαιρετήθηκαν. Ούτε αντήλλαξαν τηλέφωνα ούτε είχαν καμία άλλη επαφή, όπως είπε. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top