«Ο Αλβανός το έκανε» φώναζε ο Ροδίτης βγαίνοντας από την ανακρίτρια

Έδωσε όλους τους κωδικούς του σε κινητό, email και social media

Το κατώφλι της ανακρίτριας Γρεβενών για δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες πέρασε στις 10:30 το πρωί ο 21χρονος Ροδίτης, ο οποίος μαζί με έναν 19χρονο αλβανικής καταγωγής, κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο Ροδίτης έμεινε μόνο μία ώρα μέσα στην ανακρίτρια, όπου έδωσε όλους τους κωδικούς του σε τηλέφωνα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και social media, προκειμένου να γίνει άρση απορρήτου.

Αποκλειστικό - Υπόθεση Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια Γρεβενών ο Ροδίτης

Η Ελένη προσπάθησε να ξεφύγει; Τι μαρτυρούν νέες φωτογραφίες

Αριστερά ο 21χρονος και δεξιά ο 19χρονος φίλος και συγκατηγορούμενός του για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας

«Το έκανε ο Αλβανός»

Απόλυτα συνεργάσιμος, μεταφέρθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην ανακρίτρια με σκυμμένο το κεφάλι. Ο ίδιος επιμένει ότι δε σκότωσε εκείνος τη φοιτήτρια. 

«Το έκανε ο Αλβανός» φώναζε βγαίνοντας από τα δικαστήρια Γρεβενών

Ο 21χρονος σήμερα συνοδευόταν από δύο δικηγόρους γνωστού δικηγορικού γραφείου της Αθήνας. 

Ακόμα δεν έχει οριστεί δικάσιμος, καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Στις φυλακές οι δύο κατηγορούμενοι δεν καμία επαφή. Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, τη δολοφονία ο ένας επιμένει να τα ρίχνει στον άλλον.

Μόνο στο STAR: Βίντεο με την τελευταία διαδρομή της Ελένης Τοπαλούδη

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι κινήσεις των κατηγορουμένων από κάμερα ασφαλείας

Μόνο στο Star: Η τελευταία συνομιλία της Ελένης Τοπαλούδη πριν πεθάνει

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε βρεθεί νεκρή το μεσημέρι της 28ης Νοεμβρίου όταν οι Λιμενικές Αρχές της Ρόδου εντόπισαν στην περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους Λίνδου, το πτώμα της. Για μέρες η ταυτότητα της παρέμενε άγνωστη, καθώς το μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο που είχαν οι άντρες της αστυνομίας ήταν ένα τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι του θύματος. Η νεαρή φοιτήτρια είχε βρθεί πεταμένη σε βραχώδη περιοχή.

Μετά από έρευνες αλλά και ανάλυση video από κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές κατέληξαν σε έναν 21χρονο Ροδίτη και στον 19χρονο Αλβανό φίλο του, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις και εν συνεχεία ομολόγησαν ενώπιον των ανακριτών του Λιμενικού Σώματος και κλιμακίου από την Αθήνα ρίχνοντας ο ένας τις κατηγορίες στον άλλο. Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί. 

Δείτε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με την Ελένη Τσαγκά εδώ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top