Μαφία Φυλακών: Οι «ροζ» διάλογοι του αρχηγού με την ερωτοχτυπημένη δικηγόρο

Σχεδίαζαν την απόδραση του Αλβανού κακοποιού

Άκρως πιπεράτοι ήταν οι διάλογοι που ήρθαν στο φως και αποκαλύπτουν το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα στη 45χρονη δικηγόρο που προφυλακίστηκε για συμμετοχή στη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού και στον φερόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος. 

Διάλογοι σοκ για το σχέδιο δολοφονίας Βορίδη: «Μπουμ στον λαιμό»

Ο υπερκοριός της ασφάλειας είχε καταγράψει μεταξύ άλλων ερωτόλογα ανάμεσα στους δύο κι ένα αυτοσχέδιο τραγουδάκι για τον έρωτα και την αγάπη. 

Όπως φαίνεται από τους διαλόγους το όνειρο και των δύο ήταν να βρεθούν μαζί και να κάνουν μεγάλη ζωή, ενώ από όσα λένε αποκαλύπτεται ότι σχεδίαζαν και την απόδραση του κακοποιού. 

Οι διάλογοι του φερόμενου ως «εγκέφαλου» της μαφίας των φυλακών με τη δικηγόρο

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Καλημέρα μωράκι μου.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Καλημέρα.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Μια χαρά σε ακούω. Εσύ είσαι άντρας για πρωινή δουλειά, τέλος.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Μακάρι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Να σε ρωτήσω κάτι; Σ’ αυτό το δωμάτιο που πάμε και καθόμαστε, τι είναι από πίσω;
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Αγάπη μου, επιτέλους άρχισες να λειτουργείς. Δόξα τω Θεώ! Από τις πλάτες σας είναι τοίχος. Από το Εφετείο εννοώ. Δίπλα… είναι κάποιες αίθουσες και μετά βγαίνεις ευθεία μπροστά και αριστερά.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Σ’ αυτό το μικρό δωμάτιο…
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πιο δίπλα είναι μερικές αίθουσες, θέλεις να τρυπήσεις τον τοίχο να βρεθείς αγκαλιά μου;
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Την έξοδο…
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος. Και αριστερά από ‘κει πέρα, βγαίνεις σ’ ένα δευτερόλεπτο. Έχει έναν αστυνομικό αριστερά που βάζεις την τσάντα σου να την ελέγξει.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δηλαδή θα είσαι εκεί.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Το ξέρεις αυτό! Δεν χρειάζεται να το λες. Θέλω να ξέρεις ότι και η ίδια η Αστυνομία, παλικάρια σαν κι εσένα, τα θέλει ελεύθερα.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δεν τα θέλει, δεν τα θέλει. Εμένα με θάψανε.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Οι σωστοί μωρό μου, το θέλουνε. Γιατί υπάρχουν και σωστοί. Να ξέρεις έχουν βάλει και ΜΑΤ στο δικαστήριο. Είμαι κι εγώ εδώ γιατί έχω δίκη.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ζω για τις στιγμές που θα είμαστε οι δυο μας. Που θα ζούμε εμείς οι δύο. Δεν χρειάζεται καν να δουλεύεις. Θα δουλεύω εγώ για ‘σένα.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Ναι μωρό μου. Θα γίνει, θα γίνει κάποια στιγμή.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και κάθομαι και φτιάχνω τραγουδάκια για ‘σένα.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Κι εγώ φτιάχνω για ‘σένα τραγουδάκια.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Είσαι ο άντρας της ζωής μου. Ζω για τις στιγμές που θα ‘μαστε μαζί.

Μπάχαλο στη δίκη του δικηγόρου, ο οποίος προφυλακίστηκε για συμμετοχή στη μαφία των φυλακών

Απίστευτο μπάχαλο στη δίκη σε δεύτερο βαθμό για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου, ο οποίος προφυλακίστηκε προχθές κατηγορούμενος ως μέλος της λεγόμενης μαφίας των φυλακών. 

Το δικαστήριο διέταξε τη μεταγωγή του δικηγόρου από τις φυλακές Κορυδαλλού καθώς υπήρξε ένα μεγάλο μπέρδεμα ως προς τη νομική εκπροσώπηση του και αν τελικά θα παραστεί στη δίκη ως πολιτικώς ενάγων. 

Ο Αλ. Λυκουρέζος δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο δικηγόρος δεν μπορεί να παραστεί λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται και ότι θα τον εκπροσωπήσει ο Θ. Παναγόπουλος. 

Λίγη ώρα αργότερα όμως εμφανίστηκε ο κ. Παναγόπουλος και δήλωσε στο δικαστήριο ότι από χτες το βράδυ έχει παραιτηθεί από την εκπροσώπηση του δικηγόρου και δεν ήξερε τίποτα για τη δήλωσή του στο δικαστήριο. 

Τελικά η πρόεδρος έδωσε αρχικά εντολή να σταλεί fax στις φυλακές προκειμένου ο δικηγόρος να δηλώσει τις προθέσεις του και τον συνήγορό του, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Έτσι διέταξε τη μεταγωγή προκειμένου να εμφανιστεί ο δικηγόρος ενώπιον των δικαστών και να διορίσει ως δικηγόρο του τον Αλ. Λυκουρέζο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top