O έρωτας που έγινε εφιάλτης: Ο ρόλος της «θανάσιμης» πεθεράς 

Την κρατούσαν αιχμάλωτη και την εξέδιδαν

Μια γνωριμία μέσω Facebook στάθηκε μοιραία για μια 25χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία. Πίστεψε ότι ο άνδρας που γνώρισε στο διαδίκτυο είναι ο έρωτας της ζωής της, έφτασε μέχρι την Κρήτη για να ζήσει μαζί του, αλλά τελικά έπεσε μέσα σε μια οδυνηρή παγίδα. 

Η κοπέλα αντί να ζήσει τον έρωτα της ζωής της, έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη με πρωταγωνιστές τον σύντροφό της, τη μητέρα του, την αδελφή του και τον φίλο της τελευταίας. 

Οι άνθρωποι αυτοί την κρατούσαν αιχμάλωτη, την εξευτέλιζαν, την ξυλοκοπούσαν και την ανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που της κανόνιζαν εκείνοι. Φρόντιζαν φυσικά τα χρήματα να τα παίρνουν οι ίδιοι και είχαν στήσει μια «οικογενειακή επιχείρηση σωματεμπορίας». Ο υποτιθέμενος σύντροφος είχε φροντίσει να της πάρει το κινητό τηλέφωνο και τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζε να τη μεταφέρει στη Γερμανία για να συνεχίσει εκεί την δράση του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και να σώσουν την 25χρονη. Συνέλαβαν τον Βούλγαρο σύντροφό της και τα μέλη της οικογένειάς του, οι οποίοι και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top