Ηλεία: Πριν αυτοκτονήσει ειδοποίησε το γραφείο τελετών

Δεν άντεξε τον χαμό της συζύγου του

Άγαλμα σε νεκροταφείο

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ηλεία από τον τραγικό θάνατο ενός 80χρονου στο χωριό Δαφνούλα της Ανδρίτσαινας. 

Ο ηλικιωμένος έβαλε τέλος στη ζωή του, έξι μήνες μετά από τον θάνατο της γυναίκας του. Το πιο τραγικό όμως είναι ότι ο άνδρας, πριν κρεμαστεί από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ειδοποίησε ο ίδιος το γραφείο τελετών, ζητώντας από τον υπεύθυνο να φροντίσει τις λεπτομέρειες της κηδείας του και να παραδώσει ένα σημείωμα στην κόρη του. 

Ο 80χρονος να είχε οργανώσει όλα. Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του τη μέρα που συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τον θάνατο της συζύγου του και μία μέρα πριν από την τέλεση του εξάμηνου μνημόσυνού της. 

Μάλιστα ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου τελετών αποκάλυψε στο ilialive.gr τον διάλογο που είχε με τον αυτόχειρα. 

«Με πήρε το πρωί του Σαββάτου στις 6:22 και με ρώτησε αν με ξύπνησε. Του απάντησα “όχι” και συνέχισε λέγοντας, “και να σε ξυπνούσα, τέτοια ώρα θα πήγαινες για δουλειά. “Θέλω να μου κάνεις μια χάρη” μου είπε, “αν μπορώ πολύ ευχαρίστως”. “Να πας σε ένα παντελόνι, να βρεις ένα χαρτί και να το δώσεις στην κόρη μου”. “Σε ποιο παντελόνι να πάω; Γιατί δεν δίνεις εσύ το σημείωμα, έχει πεθάνει κανείς;”. “Όχι, εγώ θα αυτοκτονήσω”», περιέγραψε ο εργολάβος κηδειών. 

Προσπάθησε μάταια να τον αποτρέψει από την πράξη αυτή, όμως ο 80χρονος ήταν ανένδοτος. Ό,τι και να του είπε δεν κατάφερε να τον μεταπείσει, ενώ πριν κλείσει το τηλέφωνο είπε στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών να μην ειδοποιήσει κανέναν. 

Έκλεισαν το τηλέφωνο, όμως ο ιδιοκτήτης του γραφείου του τηλεφώνησε και πάλι για να τον μεταπείσει. Ο ηλικιωμένος δεν απάντησε ποτέ. Στις 06:25 ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού του. 

Το ζευγάρι είχε χάσει το γιο του πριν από 20 χρόνια και αυτό είχε σημαδέψει την οικογένεια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top