32χρονη Λιβανέζα: «Τι καραγκοζιλίκια είναι αυτά; Μας βλέπει η γειτονιά»

Τα πρώτα λόγια στον σύντροφό της μετά την πτώση από τον τρίτο όροφο

Δείτε στο video τι δήλωσε στην εκπομπή «Μαζί Σου»

Για το τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου και ο σύντροφός της βρέθηκε πεσμένος από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου διαμένουν στη Βούλα, μίλησε η 32χρονη διερμηνέας.

Όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, φέρεται να ψέλλισε, καθώς ακόμα δεν μπορεί να δώσει κατάθεση, πώς «εκείνη φταίει που έπεσα». 

Αποκλειστικά στο STAR η 32χρονη Λιβανέζα- «Φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Ελεύθερη η 32χρονη που φέρεται να έριξε τον φίλο της από το μπαλκόνι

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις της 32χρονης στον Βαγγέλη Γκούμα

Η εντυπωσιακή γυναίκα με καταγωγή από τον Λίβανο, μετά την απολογία της στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί Σου» μετά την περιπέτειά της, περιέγραψε την κατάληξη που είχε ο άγριος καυγάς με τον 39χρονο σύντροφό της.

Όπως είπε, οι δυο τους τσακώθηκαν πολύ έντονα, κάτι που είχε συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Μάλιστα ακολούθησε και ξυλοδαρμός, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει. Για να αποφύγει τα χειρότερα, τον κλείδωσε στο μπαλκόνι.

Όταν άνοιξε, όμως, την μπαλκονόπορτα, ο 39χρονος είχε «εξαφανιστεί».

«Άνοιξα την μπαλκονόπορτα και δεν υπήρχε, κοιτάω από κάτω και δεν ήταν από κάτω. Την ώρα που βλέπω να έρχονται οι αστυνομικοί κοιτάω και τον βλέπω από ψηλά να είναι δίπλα στο αμάξι του. Κατέβηκα αμέσως, στο ένα χέρι είχε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, στο άλλο το κινητό του και ζητούσε βοήθεια, επειδή πονούσε πολύ» είπε η 32χρονη,

Στην αρχή δεν τον πίστευε, όπως υποστηρίζει, και άρχισε να του φωνάζει ενώ ήταν και οι αστυνομικοί μπροστά, «τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια; Σήκω πάνω μας βλέπει η γειτονιά».

Η Λιβανέζα διερμηνέας δηλώσε ότι δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί: «Δεν πίστευα ότι είναι χτυπημένος. Έλεγα πάλι ρεζίλι γίναμε στην καινούργια γειτονιά. Δεν το πίστευα. Τον είχα συνηθίσει να μου τα κάνει αυτά. Δεν το περίμενα. Δεν ήταν χτυπημένος στο κεφάλι… πουθενά. Είχε απλά λίγο αίμα στη μύτη του».

Η σχέση με γιο πασίγνωστης τηλεπερσόνας

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 32χρονη καταλήγει στα δικαστήρια με σύντροφό της.

Στο παρελθόν είχε κατηγορήσει τον γιο πασίγνωστης τηλεπερσόνας, με τον οποίο είχε έντονη σχέση, ότι την είχε χτυπήσει μετά από λογομαχία που είχαν. Είχε υποβάλλει, μάλιστα, και μήνυση εναντίον του για εξύβριση και ξυλοδαρμό. Η μητέρα του είχε δηλώσει τότε πως εκμεταλλεύονται το όνομά τους, επειδή είναι αναγνωρίσιμοι.

Ο γιος της τηλεπερσόνας με τη σειρά του είχε κάνει μήνυση στη διερμηνέα για συκοφαντική δυσφήμιση. Τελικά, το ζευγάρι κατέληξε σε συμβιβασμό, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top