Ο γιατρός που κόντεψε να ακρωτηριαστεί από ασανσέρ περιγράφει τι έγινε

Αποκάλυψε πως πριν 4 μήνες είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό

Τη ζωή του κόντεψε να χάσει ο διευθυντής της ουρολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, όταν καταπλακώθηκε από την οροφή του ασανσέρ. 

Ο ίδιος νοσηλεύεται πλέον στον Ερυθρό Σταυρό έχοντας υποβληθεί σε χειρουργείο στην κνήμη και περιγράφει την περιπέτειά του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Ήμουν πολύ τυχερός. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είχα ακρωτηριαστεί. Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί!» δηλώνει ο Χαράλαμπος Φασουλάκης.

Ο διευθυντής της ουρολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην κνήμη. 

Ασανσέρ νοσοκομείου έπεσε πάνω σε γιατρό- Κόντεψε να ακρωτηριαστεί!

Πώς συνέβη το ατύχημα

«Πήγα να βγω από το ασανσέρ στον τέταρτο όροφο και ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή έπεσε προς τα κάτω το κουβούκλιο. Η οροφή του θαλαμήσκου μου παγίδεψε το πόδι. Ήρθε η πυροσβεστική και με απεγκλώβισε» περιγράφει ο Χαράλαμπος Φασουλάκης, ο οποίος εργάζεται 29 χρόνια στο Ιπποκράτειο, αλλά πρώτη φορά φοβήθηκε τόσο για τη ζωή του.

Μάλιστα όπως λέει, παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και πριν τέσσερις μήνες με μία άλλη γυναίκα στο ίδιο ακριβώς ασανσέρ. Ευτυχώς εκείνη είχε σταθεί τυχερή και τη γλίτωσε παρά τρίχα.

«Κάνω έκκληση για το ασανσέρ. Πρέπει να επισκευαστεί άμεσα γιατί θα θρηνήσουμε θύματα. Έχει δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα» τονίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο γιατρός.

Τι απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο είναι αναστατωμένοι και δεν μπορούν να καταλάβουν τι συνέβη. 

Η διοίκηση του νοσοκομείου με ανακοίνωσή της τονίζει πως το συγκεκριμένο ασανσέρ αλλάχθηκε το 2005, έχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ενώ περιμένει το πόρισμα από το κλιμάκιο ελέγχου του δήμου Αθηναίων που διερευνά το συμβάν.

Μετά το ατύχημα για λόγους ασφαλείας η διοίκηση του νοσοκομείου κράτησε το συγκεκριμένο ασανσέρ κλειστό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top