Λάρισα: Θρίλερ με την εξαφάνιση της Βασιλικής-Ο αδελφός της στο STAR

Η τελευταία της συνομιλία-Εξαφανίστηκε την Κυριακή της Αποκριάς

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της της γυναίκας που εξαφανίστηκε την Κυριακή της Αποκριάς, στη Λάρισα. 

Ο αδελφός της αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την τελευταία συνομιλία της στο κινητό, η οποία δίνει νέα τροπή στην υπόθεση. 

Το μεσημέρι της Κυριακής η Βασιλική, έφαγε στο σπίτι του αδελφού της, στη Λάρισα. Όταν εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, στις 19.45 το απόγευμα, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο. 

Η τελευταία συνομιλία της 59χρονης ήταν στις 18.45, με κάποια φίλη της από τη Λαμία:

Είμαι στη Λάρισα βγαίνω έξω πάω να κάνω μια βόλτα, γιατί είμαι αγχωμένη και αργότερα θα ξαναπάω στον αδελφό μου 

Ο αδελφός της, Ηρακλής, είπε στο STAR: «Εγώ μίλησα στις 18.15 μαζί της. Από τότε δεν είχα καμία άλλη επικοινωνία. Ήθελε να ξανάρθει πάλι το βραδάκι ας πούμε, λέω δεν είναι ακόμα εδώ η γυναίκα μου, όταν θα έρθει θα επικοινωνήσουμε και θα σε παραλάβουμε εμείς».

Από κει και πέρα τα ίχνη της Βασιλικής χάνονται. Για τελευταία φορά εθεάθη στον Άγιο Χαράλαμπο, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό της. Άνδρες της ΕΜΑΚ ψάχνουν στα νερά του Πηνειού, ενώ πεζοπόρα τμήματα χτενίζουν απ΄άκρη σ΄άκρη τις όχθες του ποταμού, από τη γέφυρα Αλκαζάρ ως το Υδραγωγείο.

Το γεγονός πως η 59χρονη γυναίκα φεύγοντας από το σπίτι, δεν πήρε τα προσωπικά της αντικείμενα, κάνει την οικογένειά της να πιστεύει πως βγήκε για μια κοντινή βόλτα στην περιοχή. 

«Μόνο το κινητό είχε μαζί της. Όλα τα πράγματά της βρεθήκαν στο σπίτι και η τσάντα και το πορτοφόλι με χρήματα και τα ρούχα της όλα». 

Όσο περνούν οι μέρες και οι... ώρες, η αγωνία των δικών της ανθρώπων κορυφώνεται. Στο σημείο των ερευνών βρίσκονται διαρκώς ο σύζυγός της και τα παιδιά της, αναζητώντας... ένα σημάδι ζωής.

 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top