Χωματερή πίσω από... κτίριο Υπουργείου!

Οι υπάλληλοι βρίσκονται σε απόγνωση

Σε απόγνωση βρίσκονται οι υπάλληλοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κτίριο της οδού Μενάνδρου. Το πρωί προχώρησαν σε κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για την εγκληματικότητα στην περιοχή αλλά και για μια...υγειονομική «βόμβα» που υπάρχει δίπλα στα γραφεία τους. 

«Ήταν έξι άτομα με μαχαίρι, έπεσαν πάνω μου, μου άρπαξαν το πορτοφόλι, το κινητό και όταν πήγαν να μου πάρουν και το ρολόι το έβαλα στα πόδια», ανέφερε υπάλληλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Σωτήρης Λαμπρόπουλος είναι ένας από τους υπαλλήλους που έπεσαν θύματα ληστείας, έξω από το 8όροφο κτίριο των υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που βρίσκεται στην «καρδιά» του γκέτο στην οδό Μενάδρου, στον αριθμό 22.  

«Κάθε μέρα συμβαίνουν πολλά περιστατικά, ακόμα και δολοφονίες, δίπλα στο υπουργείο», τόνισε Γεωπόνος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταυρούλα Επιτροπάκη, ενώ η υπάλληλος του Υπουργείου, Πολυτίμη Κηλίδη ανέφερε: «Μέρα-μεσημέρι μου άρπαξαν την τσάντα, με την πρόφαση κάποιου αιματηρού περιστατικού».

Δεν είναι, όμως, μόνο ότι οι συγκεκριμένοι δημόσιοι υπάλληλοι ξεκινάνε το πρωί και δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν σώοι και αβλαβής πίσω στα σπίτια τους. Η υγεία τους κινδυνεύει ακόμα και όταν βρίσκονται στα γραφεία τους, καθώς έχουν δίπλα τους μια...παράνομη χωματερή!   

«Αποτελεί ανοιχτή εστία μόλυνσης, μια χωματερή. Οι συνάδελφοι δεν ανοίγουν τα παράθυρα για να μην μπουν μέσα τα ποντίκια! Δυσωδία, τουαλέτες τρέχουν λύματα», είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος Υπαλλήλων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Αττικής, Λαμπρινή Χριστογιάννη.

Για τις τριτοκοσμικές συνθήκες, που επικρατούν οι υπάλληλοι προχώρησαν το πρωί σε κατάληψη του κτίριου της οδού Μενάδρου.

«Πρέπει να κλείσει και να μετακομίσει αλλού, να βρεθεί στέγη για τους υπαλλήλους, εδώ δεν πάει άλλο», τόνισε ο Νίκος Κακαβάς, Πρόεδρος Παν. Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών.


 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top