Καλά νέα για το 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε χάπια

Έγινε προσπάθεια αφύπνισης και δείχνει να αντιδρά

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό της υπόθεσης

Θετικές είναι οι πρώτες αντιδράσεις για το 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε χάπια επειδή τα πέρασε για καραμέλες.

Το παιδάκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη, και παρά την κρισιμότητα της κατάστασής του, τα πρώτα μηνύματα για την υγεία του είναι αισιόδοξα.

Όπως έγινε γνωστό, έγινε προσπάθεια αφύπνισης από το ιατρικό προσωπικό και το αγοράκι έδειξε να αντιδρά. 

«Ήταν καλό σημάδι αυτό, ωστόσο η κρισιμότητα της κατάστασής του εξακολουθεί να υφίσταται», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος, προσθέτοντας πως η διαδικασία αφύπνισης διακόπηκε για λόγους ασφαλείας και αναμένεται σήμερα να επαναληφθεί.

Τι έχει συμβεί με το 2,5 ετών αγοράκι

Σύμφωνα με το cretapost, την Κυριακή το παιδί ξέφυγε της προσοχής και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατάπιε άγνωστο αριθμό χαπιών Αμέσως, οι γονείς του που τον τελευταίο καιρό μένουν στην Κρήτη, το μετέφεραν εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην μπορούν να εξηγήσουν στους γιατρούς τι ακριβώς συνέβη και πως το παιδί κατάπιε τα φάρμακα σαν να ήταν καραμέλες.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ επεσήμανε ότι το παιδί δεν παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης. Αντίθετα, φαίνεται πως είναι καλά φροντισμένο και γι’ αυτό η εκτίμηση είναι πως ό,τι έγινε ήταν ατύχημα.

Το 2,5 ετών αγοράκι και η οικογένειά του ζουν μόνιμα τους τελευταίους μήνες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, καθώς η οικογένεια συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top