Από ασφυξία πέθανε ο μεσίτης- Οι αναρτήσεις της Γερμανίδας στο facebook

«Δεν τον σκότωσα εγώ. Τον αγαπούσα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

Ψυχικά διαταραγμένη ή μια αδίστακτη φόνισσα; Η 56χρονη Γερμανίδα, που κατηγορείται για τη δολοφονία του συντρόφου της στο Χαλάνδρι, θα δώσει τις εξηγήσεις της στον ανακριτή. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αλλά και οι κινήσεις που έκανε όλο αυτόν τον καιρό και έρχονται στο φως της δημοσιότητας συνθέτουν ένα θρίλερ.

Στον εισαγγελέα η Γερμανίδα που ζούσε με το πτώμα του 64χρονου για 15 μέρες

«Δεν τον σκότωσα εγώ. Τον αγαπούσα. Δύο εβδομάδες έμεινα με το πτώμα στο σπίτι. Φοβόμουν ότι θα με κατηγορήσετε για δολοφονία, που δεν έκανα. Εγώ τύλιξα το πτώμα με σεντόνια και το έδεσα με ιμάντες. Σκέφτηκα να το εξαφανίσω, αλλά δεν τα κατάφερα» φέρεται να είπε η 56χρονη στους αστυνομικούς. 

Τι έγραψε στο facebook

Μια μέρα πριν συλληφθεί, στις 8 Μαρτίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ανάρτησε δυο φωτογραφίες της με τον 64χρονο και ένα αναμμένο κεράκι, λες και ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του. Τύψεις ή μια κίνηση για να θολώσει τα νερά; Όταν οι αστυνομικοί την συνέλαβαν σε ένα ξενοδοχείο στο Παγκράτι και την οδήγησαν στην ασφάλεια φέρεται να περιέγραψε τι έγινε στο σπίτι της οδού Κονίτσης.

«Είχαμε μια λογομαχία και με έσπρωξε. Ήταν γενικά ένας οξύθυμος χαρακτήρας. Κάποια στιγμή άρχισε να μην αισθάνεται καλά και πήρε κάποια ηρεμιστικά χάπια. Εγώ έφυγα και όταν επέστρεψα ήταν ακόμα χειρότερα. Δεν ξέρω αν πήρε και άλλα χάπια ή αν ήπιε αλκοόλ»

Ο μεσίτης πέθανε από ασφυξία

Ένα σημάδι στο κάτω χείλος του 64χρονου μεσίτη, παραπέμπει ιατροδικαστή και αστυνομικούς να ερευνήσουν το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου. 

Ο συνήγορος της αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική εξέταση και η 56χρονη κρατείται μέχρι να απολογηθεί στον ανακριτή. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top