Με ληγμένους πυροσβεστήρες το Α.Τ Ακροπόλεως μετά την επίθεση

Προειδοποιούν οι αστυνομικοί ότι θα θρηνήσουμε θύματα

Μία μέρα μετά από την καταδρομική επίθεση… «μασκαράδων» κουκουλοφόρων στο Α.Τ Ακροπόλεως, στο πιο τουριστικό σημείο της Αθήνας και το Star αποκαλύπτει ότι οι αστυνομικοί είναι απροστάτευτοι απέναντι σε ανάλογες επιθέσεις. 

Όπως είπε ο ρεπόρτερ του Star, Βαγγέλης Γκούμας, κάνοντας μια αυτοψία στον αστυνομικό τμήμα διαπίστωσε πως κάποιοι από τους πυροσβεστήρες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί είναι ληγμένοι, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή είτε από ενδεχόμενη επίθεση, είτε από την εκδήλωση μιας πυρκαγιάς. 

Οι ίδιοι οι αστυνομικοί με ανακοίνωσή τους ξεσπούν και προειδοποιούν την ηγεσία της ΕΛΑΣ ότι «αν δε σταματήσει η ανεξέλεγκτη δράση των μπαχαλάκηδων θα θρηνήσουμε θύματα».

Σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας καταδικάζει την επίθεση του Σαββάτου στο Α.Τ. Ακροπόλεως και καλούν να ληφθούν μέτρα για να σταματήσουν πλέον να είναι ανεξέλεγκτοι οι «μπαχαλάκηδες».

«Έχουμε ξαναπεί ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ποιος θα τους σταματήσει άραγε; Η ανύπαρκτη πλέον “ομάδα ΔΕΛΤΑ” τα σχεδόν διαλυμένα ΜΑΤ, ή η Ασφάλεια που ασχολείται μόνο με πάρεργα;», σημειώνουν οι αστυνομικοί και καταλήγουν:

«Ξέρουν όλοι ότι λέμε την αλήθεια, επειδή όμως δεν διοικούμε, καλούμε τους «υπεύθυνους» να προστατεύσουν και να θωρακίσουν τους αστυνομικούς ώστε να μπορούν να προστατεύουν την κοινωνία. Δείτε την αλήθεια κύριοι και σταματήστε να κυνηγάτε τη σκιά σας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top