Αποκλειστικό Star - Φίλη Ελένης Τοπαλούδη: «Φοβόταν ότι υπήρχε βίντεο»

Η κατάθεσή της στην αστυνομία

Η φίλη της Ελένης Τοπαλούδη αναγνώρισε τους τρεις υπόπτους για τον βιασμό της. Είναι η  κοπέλα που βρισκόταν μαζί της σε κλάμπ του νησιού τη μοιραία βραδιά. Το αποκαλυπτικό ρεπορταζ είναι της Τασούλας Παπανικολάου. 

Είναι η φίλη της Ελένης που κλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης να αναγνωρίσει τους τρεις νεαρούς που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της. Ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ. Ήταν η μοναδική που τους είδε από κοντά. Σε εκείνη η Ελένη αποκάλυψε το πρωί της επόμενης ημέρας  τι έγινε όταν έμεινε μόνη της με τα τρία αγόρια. 

Τι ισχυρίστηκε η φίλη της Ελένης

"Η Ελένη μου είπε ότι διαπίστωσε ότι υπάρχει βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές. Ζήτησε από τον πιο μικρό της παρέας να το διαγράψει. Ντρεπόταν πολύ. Φοβόταν μην το διαρρεύσουν στο διαδίκτυο", είπε.  

Οι φίλες της Ελένης αλλάζουν τις καταθέσεις 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μία από τις 4 φίλες της Ελένης έχει αλλάξει τις αρχική   κατάθεση για τον βιασμό και ισχυρίζεται τώρα ότι η φοιτήτρια ανησυχούσε μόνο για το βίντεο.

Όλες οι απαντήσεις κρύβονται στο λάπτοτ της Ελένης  και ειδικά στα μηνύματα στο messenger, τόσο για τον βιασμό της όσο και τη δολοφονία της.

"Έχουμε την  υποψία ότι δυο δολοφόνοι της μπήκαν στο σπίτι της μετά το έγκλημα και εξαφάνισαν στοιχεία", αποκαλύπτει ο πατέρας της. 

Μέχρι σήμερα το κινητό της Ελένης δεν έχει βρεθεί και οι αρχές περιμένουν από την facebοοκ στην Ιρλανδία να δώσουν λέξη λέξη τα μηνύματα της φοιτήτριας πριν το έγκλημα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top