Η επέλαση της Ωκεανίδας - Πότε φτιάχνει ο καιρός

Τα νεότερα για την κακοκαιρία από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολλυδά

Σε ύφεση θα βρεθεί η «Ωκεανίδα» από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, όπως επεσήμανε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολλυδάς στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR της Κυριακής. 

Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στη Θεσσαλία με μειωμένη ένταση.  Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά. 

Όσον αφορά στους ανέμους, μάλλον θα συνεχιστεί και αύριο το απαγορευτικό απόπλου, αφού θα πνέουν 8-9 μποφόρ στο Αιγαίο. Εξασθένισή τους θα σημειωθεί από το βράδυ της Δευτέρας. 

Στην Αττική, προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται προς τα βόρεια, ιδιαίτερα το βράδυ της Κυριακής και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, λόγω του παγετού. Διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε πολλές περιοχές της Αττικής και του Πειραιά. 

Δύο μέτρα το χιόνι στη Σαμοθράκη

Έφτασε τα δύο μέτρα το χιόνι στη Σαμοθράκη και δεν έχουν εγκλωβιστεί μόνο οι κάτοικοι, αλλά και τα μηχανήματα δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Σε λευκή πολιορκίας η Στενή Ευβοίας

Σε λευκή πολιορκίας βρίσκεται και η Στενή Ευβοίας, όπως μετέδωσε ο Λάμπρος Δεμερτζής που βρίσκεται στο σημείο. Κάποια χωριά έχουν αποκλειστεί και τα σχολεία θα είναι αύριο κλειστά. 

Απαραίτητες οι αλυσίδες στη Χαλκιδική

Στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, η θερμοκρασία αγγίζει τους -3 βαθμούς Κελσίου, μετέδωσε η Λευκή Γεωργάκη. Τα προβλήματα συνεχίζονται στη Χαλκιδική και στο ορεινό δίκτυο χρειάζονται οπωσδήποτε αλυσίδες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top