Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: «Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Τοπαλούδη»

«Ακούω τη φωνή της να μου λέει “κι εγώ έτσι έφυγα”»

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή

«Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Ελένη Τοπαλούδη». Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή ξεσπά και ζητά να ανοίξει και πάλι η υπόθεση θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ, που πριν τρία χρόνια έκανε «βουτιά» θανάτου από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας.

Νέες διώξεις για τη «βουτιά» θανάτου της Λίνας Κοεμτζή από τον 9ο όροφο

Υπόθεση Κοεμτζή: «Είδα τις γυμνές φωτογραφίες με τις οποίες την εκβίαζαν»

Μιλώντας στη «Real News», η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή δηλώνει πως «η κόρη μου οδηγήθηκε στον θάνατο με τρόπο ανάλογο με αυτόν της Τοπαλούδη στη Ρόδο».

Δεν κοιμάμαι πια. Βλέπω στην Ελένη Τοπαλούδη την κόρη μου. Ακούω τη φωνή της να μου λέει: "Και εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους φυλακή". Η Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά κρύβουν μυστικά. Πλέον έχουμε εικόνα για το πώς έφυγε από τη ζωή η κόρη μου.

Αναφερόμενη στην υπόθεση της Ρόδου, η κυρία Σταυρούλα λέει πως «όταν το άκουσα, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω τα κανάλια. Άκουσα πολλές μαρτυρίες για το τι συνέβαινε στις φοιτητικές εστίες. Όποιος θέλει, μπαίνει και βγαίνει ανενόχλητος. Ρώτησα πώς έγινε και μου είπαν ότι βγήκε για τσιγάρο σε ξένο μπαλκόνι και έτσι έπεσε. Δεν πίστεψα λέξη... Σκότωσαν την Γαλήνη μου όπως την Ελένη (Τοπαλούδη) αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν».

Νέα μαρτυρία για τον Ροδίτη: «Κυνηγούσε κορίτσια» λέει φίλος του

Μόνο στο Star: Η τελευταία συνομιλία της Ελένης Τοπαλούδη πριν πεθάνει

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι κινήσεις των κατηγορουμένων από κάμερα ασφαλείας

Νέες διώξεις για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες. Ο εισαγγελέας άσκησε νέες διώξεις σε δύο νεαρούς άντρες που παραβίασαν προσωπικά δεδομένα της άτυχης κοπέλας, διακινώντας γυμνές φωτογραφίες της 21χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπόθεση της όμορφης Λίνας τον Νοέμβριο του 2016 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η κοπέλα είχε κάνει βουτιά θανάτου κάτω από περίεργες συνθήκες, πέφτοντας από τον 9ο όροφο της εστίας, στη Θεσσαλονίκη  όπου διέμενε.

Αρχικά ο θάνατος της είχε χαρακτηριστεί ως αυτοκτονία. Η μητέρα της όμως από την πρώτη στιγμή φωνάζει ότι κάποιοι σκότωσαν το κορίτσι της καθώς και ότι την εκβίαζαν με ένα ροζ video.

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι πλέον τρεις. Η πρώτη ποινική δίωξη ασκήθηκε σε φίλο της φοιτήτριας που την φωτογράφισε γυμνή.

Η Λίνα Κοεμτζή θεωρείται το πρώτο θύμα του cyberbullying.Τον εκφοβισμό που δεχόταν προσπάθησε να τον αντιμετωπίσει μόνη της αλλά δεν τα κατάφερε. Την κυνηγούσαν» τα δύο ροζ video αλλά και ο εκβιασμός που δεχόταν.

H οικογένειά της πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα ώστε να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες που θα φωτίσουν την υπόθεση.

«Ζητάμε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση συγκεκριμένων ανθρώπων, των μαρτύρων που είδαν την τλευταία ημέρα τη Λίνα. Και ζητάμε αυτοψία και αναπαράσταση της φερόμενης αυτοκτονίας», τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος της οικογένειας της Λίνας Κοεμτζή.Η μητέρα της άτυχης κοπέλας την περασμένη Δευτέρα, μην αντέχοντας άλλο το μαρτύριο που ζει, απειλούσε να αυτοκτονήσει.Ανέβηκε στην ταράτσα της εισαγγελίας Γιαννιτσών, ζητώντας απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top