Με «κάθοδο» στην Αθήνα απειλούν οι αγρότες – Διορία ως τη Δευτέρα

Έτοιμοι να «κόψουν» την Ελλάδα στα δύο

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Αποφασισμένοι να κατέβουν μέχρι και στην Αθήνα είναι οι αγρότες, σε περίπτωση που δεν υπάρξει το πολυαναμενόμενο «ραντεβού» που ζητούν με την κυβέρνηση.

Οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, αποφάσισαν να δώσουν διορία ως τη Δευτέρα, προκειμένου να οριστεί η διμερής συνάντηση.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης των αγροτών, οι οποίοι δηλώνουν σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Στην κυκλοφορία δόθηκε η εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών

Οι αγρότες είναι έτοιμοι να «κόψουν» την Ελλάδα στα δύο, αποκόπτοντας την κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, εφόσον έως το απόγευμα της Δευτέρας δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Μάλιστα, σε περίπτωση αρνητικής απόκρισης εκ μέρους της κυβέρνησης, άφησαν «ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο «καθόδου» στην Αθήνα.

Το Σάββατο, οι αγρότες του θεσσαλικού κάμπου προχώρησαν σε ολιγόωρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών.

Την ίδια ώρα, παραταγμένα στην άκρη του δρόμου παραμένουν εκατοντάδες τρακτέρ σε Καρδίτσα, Λάρισα, Πιερία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top