Κόντρα Τσελέντη -Λέκκα για πρόβλεψη σεισμού άνω των 6 ρίχτερ

Σε κάθε περίπτωση η  Γενική Γραμματεία πολιτικής προστασίας, έλαβε μέτρα.

Ο  Άκης Τσελέντης πυροβολεί πλέον ανεξέλεγκτα κατά ριπάς τόσο τον πρόεδρο της Επιτροπής για τους σεισμούς Κώστα Μακρόπουλο όσο και τον πρόεδρο Αντισεισμικής προστασίας Ευθύμιο Λέκκα τον οποίο κατηγορεί ότι εκλέχθηκε με πολιτικά και όχι επιστημονικά κριτήρια.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ευθύμιου Λέκκα με αποκλειστική δήλωση στο Star.

Αυτό είναι ένα απόλυτο ψέμα και μια λάσπη η οποία κατευθύνεται  προς εμένα και προς τον κύριο Μακρόπουλο. Και εγώ και ο κύριος Μακρόπουλος ήμαστε 10 χρόνια πρόεδροι στον ΟΑΣΠ. Και γίνεται βάση όλων των πολιτικών κομμάτων και την επιστημονική μας επάρκεια.

Άκης Τσελέντης και Ευθύμιος Λέκκας, κατηγορούν ο ένας τον άλλο για την διαρροή του χάρτη που δείχνει επικείμενο μεγάλο σεισμό τους επόμενους μήνες στην Δυτική Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση η  Γενική Γραμματεία πολιτικής προστασίας, έλαβε μέτρα.

 «Συστήσαμε στο να γίνουν προληπτικά να δούνε όλες τις αρμοδιότητες των εμπλεκόμενων φορέων  όπως κάνουμε στον κάθε κίνδυνο», τόνισε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του Οργανισμού αντισεισμικής προστασίας ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης μετά τις «εγκληματικές» όπως χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Άκη Τσελέντη.

«Η δικαιοσύνη μπορεί και βλέπει ποιος από όλους μας είναι εκτός θεσμικών διαδικασιών  και ποιος όχι. Θα πρέπει να σας πληροφορήσω ότι τρεις φορές στο παρελθόν ο κύριος Τσελέντης  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και εμείς προστρέξαμε  για να ελαφρύνουμε την θέση στην οποία εβρίσκετο για παρόμοιες δηλώσεις», σημείωσε ο Ευθύμης Λέκκας.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top