Καλαμάτα: Αυτές είναι οι τρεις γυναίκες που χάθηκαν από τη φωτιά

Ανατριχίλα προκαλεί το «αντίο» του συζύγου ενός από τα θύματα

Βαρύ πένθος επικρατεί σε ολόκληρη την Καλαμάτα από τον τραγικό χαμό τριών γυναικών μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε ταβέρνα εξαιτίας διαρροής φιάλης υγραερίου

Θύματα η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, μια 52χρονη εργαζόμενη και άλλη μία 46χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών που εργαζόταν επίσης στην κουζίνα της ταβέρνας. 

Θρήνος στην Καλαμάτα: «“Έφυγες” και δεν πρόλαβα να σου πω σ’ αγαπώ»

Ο σύζυγος της 53χρονης Ελένης μόλις είδε τις φλόγες να πετάγονται από την κουζίνα έτρεξε να σώσει τις τρεις γυναίκες. Η φιάλη όμως είχε αποκλείσει την πίσω είσοδο και τότε εκείνος, αλλόφρων, πήρε μια βαριοπούλα και άρχισε να χτυπά τον τοίχο για να μπορέσει να τις βγάλει από εκεί. 

Μόνο στο STAR – Η γυναίκα που έζησε τον εφιάλτη της φωτιάς στην Καλαμάτα

Στην προσπάθειά του να σώσει τη σύζυγό του και τις υπαλλήλους του υπέστη και ο ίδιος σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια. 

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, επαναλαμβάνει συνεχώς ότι θέλει να πεθάνει για να πάει κοντά στη σύζυγό του και ότι δεν μπορεί χωρίς αυτήν. 

Σπαρακτικό το αντίο του συζύγου της 46χρονης

Σπάει καρδιές και το αντίο του συζύγου της 46χρονης στη σελίδα του στο Facebook. Είναι ο άνθρωπος που έτρεξε στην ταβέρνα όταν έμαθε για το κακό και ούρλιαζε ότι θέλει πίσω τη γυναίκα του. Είναι εκείνος που άφησε ένα μικρό χαρτάκι έξω από την πόρτα της κουζίνας, στο οποίο έγραφε «δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε αγαπώ».

Καλαμάτα: Σκηνές τραγωδίας στην ταβέρνα - «Βομβαρδισμένη» η κουζίνα

«Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς εσένα δίπλα μου, τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που αφήνεις πίσω σου, τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγάπη και τη στοργή με την οποία μεγάλωσες τα παιδιά μας, τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να σταματήσω να σε αγαπώ μέχρι να τερματίσει και το δικό μου ταξίδι. Ένα ταξίδι που ονειρευόμασταν να το φτάσουμε μαζί ως το τέρμα αλλά... Καλό παράδεισο καρδιά μου και καλή αντάμωση», έγραψε στο Facebook δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Τρεις γυναίκες νεκρές από έκρηξη σε ταβέρνα της Καλαμάτας

Η 46χρονη μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ήταν συγγενής του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα. 

Αναζητείται οικογένεια για το σκυλάκι της τρίτης γυναίκας

Για έναν πολύ ευαίσθητο άνθρωπο που αγαπούσε τα ζώα και πρόσφερε στους ανθρώπους έκαναν λόγο στην εκπομπή «Μαζί σου» και γνωστοί της τρίτης γυναίκας που σκοτώθηκε στη φωτιά, της 52χρονης Ελένης. 

Η Ελένη έμενε μόνη της, συντροφιά με τον Ορφέα, τον σκύλο της, ο οποίος την περιμένει να επιστρέψει στο σπίτι. 

Μάλιστα οι άνθρωποι της φιλοζωικής Καλαμάτας, κάνουν έκκληση να βρεθεί μια οικογένεια να τον υιοθετήσει, καθώς η 52χρονη ήταν εκείνη που τον φρόντιζε και κρατούσαν συντροφιά ο ένας στον άλλον. 

Όλοι μιλούν για τρεις αγγέλους που «έφυγαν» πολύ νωρίς και πλέον θα προσέχουν τους ανθρώπους τους από ψηλά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top