Καλαμάτα: Σκηνές τραγωδίας στην ταβέρνα - «Βομβαρδισμένη» η κουζίνα

Με βαριοπούλα επιχειρούσε ο ιδιοκτήτης να απεγκλωβίσει τις γυναίκες

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην ταβέρνα της παραλίας της Καλαμάτας, όπου σκοτώθηκαν  από έκρηξη φιάλης υγραερίου τρεις γυναίκες.   

(εικόνα από την κατεστραμμένη από την έκρηξη της φιάλης υγραερίου ταβέρνα της Καλαμάτας) 

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του Star στην Καλαμάτα Βαγγέλης Γκούμας, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9 μμ όταν η μια γυναίκα επιχείρησε να αλλάξει τη φιάλη υγραερίου στην κουζίνα της ταβέρνας. Για άγνωστο λόγο διέρρευσε μικρή ποσότητα υγραερίου κατά την αλλαγή της φιάλης, αλλά επειδή βρίσκονταν κοντά εστίες μαγειρικής, η φλόγα τους αστραπιαία μεταδόθηκε από το σύστημα εξαερισμού σε όλη την κουζίνα. 

Τρεις γυναίκες νεκρές από έκρηξη σε ταβέρνα της Καλαμάτας

Ο ιδιοκτήτης  έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να  απεγκλωβίσει τις άτυχες γυναίκες οι οποίες είχαν εγκλωβιστεί στην κουζίνα χωρίς να μπορεί να μπει σε αυτήν. Στην απελπισία του επιχείρησε με βαριοπούλα και από το πλάι της ταβέρνα να ρίξει τον τοίχο για να καταφέρει να μπει στο εσωτερικό του μαγειρείου, χωρίς να το πετύχει.  

Οι αξιωματικού του ανακριτικού της Πυροσβεστικής βρίσκονται αυτή την ώρα στο εσωτερικό της ταβέρνας και προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για το πώς συνέβη το περιστατικό.   

Λόγω της χθεσινής εορτής της Υπαπαντής, πολιούχου της Καλαμάτας, κατά την οποία κατακλύσθηκε από επισκέπτες η  πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, τα θύματα θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην ταβέρνα βρίσκονταν εκείνη την ώρα 15 άτομα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top