22χρονος εκβίαζε μαθήτρια με γυμνές φωτογραφίες

Του έδωσε ραντεβού στο οποίο δεν πήγε μόνη

Αυξάνονται τα κρούσματα εκβιασμών με θύματα ανήλικα κορίτσια. 

Αυτή τη φορά στη Μεσσήνη 22χρονος Αλβανικής καταγωγής συνελήφθη με την κατηγορία ότι εκβίαζε μαθήτρια 14 ετών με γυμνές φωτογραφίες της. 

Ο 22χρονος από την Αλβανία είχε αποσπάσει γυμνές φωτογραφίες της μαθήτριας μέσω ,σελίδας κοινωνικής δικτύωσης  στην οποία συνομιλούσαν. 

Στη συνέχεια ο 22χρονος έστειλε σε κάποια άτομα τις γυμνές φωτογραφίες της 14χρονης μαθήτριας και της ζητούσε να έρθουν σε ερωτική επαφή διαφορετικά θα τις ανέβαζε όλες στο διαδίκτυο. 

Το κορίτσι ευτυχώς δεν φοβήθηκε και μίλησε στη μητέρα του. Μαζί της πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε. Μάλιστα συνομίλησε μια τελευταία φορά μαζί του και του ζήτησε να βρεθούν από κοντά. Βέβαια στο ραντεβού δεν πήγε μόνη της αλλά μαζί με τους αστυνομικούς οι οποίοι και τον συνέλαβαν.


Ο 22χρονος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για απειλή κατ' εξακολούθηση, ασελγείς προτάσεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top