Έγινε το θαύμα! Ξύπνησε ο 7χρονος που είχε καταπλακωθεί από καγκελόπορτα

Ανακούφιση και χαρά για τους γονείς του

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το πρωί της Δευτέρας οι γονείς του μικρού Γιώργου που είχε καταπλακωθεί από καγκελόπορτα και νοσηλευόταν επί 22 μέρες σε καταστολή. Οι προσευχές τους εισακούστηκαν και το θαύμα που με τόση λαχτάρα περίμεναν έγινε, αφού ο μικρούλης ξύπνησε και τους χαμογέλασε ξανά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επτάχρονος Γιώργος άνοιξε τα ματάκια του, χαρίζοντας τεράστια ευτυχία τόσο στους γονείς του, όσο και στους θεράποντες ιατρούς του που αγωνιούσαν για την κατάστασή του. 

Κρίσιμη η κατάσταση 7χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα νεκροταφείου

Ο μικρός νοσηλευόταν διασωληνωμένος και σε βαριά καταστολή για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, καθώς είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό οίδημα. Στις 6 Ιανουαρίου είχε καταπλακωθεί από τη μεταλλική καγκελόπορτα του κοιμητηρίου στο Γούμερο Ηλείας και είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Η καγκελόπορτα που καταπλάκωσε τον 7χρονο Γιώργο - φωτογραφία: Patrisnews 

Αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όμως οι γιατροί εκεί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπως κι έγινε. 

Οι γιατροί στη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν παρακολουθούσαν με προσοχή την πορεία της υγείας του και ήταν συγκρατημένα αισιόδοξοι. Τελικά, τη Δευτέρα το πρωί οι προσδοκίες τους εκπληρώθηκαν και ο μικρούλης ξύπνησε, γεμίζοντάς τους χαρά και ελπίδα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top