Ο Ριχάρδος στο STAR πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του

Τι λέει για την πλούσια ζωή του,τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τα παιδιά του

«Το ότι βγήκα μέσα σε λίγες μέρες, φάνηκε η αθωότητά μου γιατί οι κατηγορίες έχουν καταρριφθεί και αυτό θέλει λίγο διάστημα μέχρι να ξεκαθαριστεί τελείως το τοπίο» είπε ο γνωστός ενεχυροδανειστής, Ριχάρδος Μυλωνάς, ο οποίος μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του. 

Ο ίδιος είπε πως πιστεύει στον Θεό και προστάτης του είναι ο άγιος Δημήτριος.

Ο Ριχάρδος Μυλωνάς παραδέχτηκε ότι του αρέσει η χλιδή και ότι είναι απόλυτο δικαίωμα του εφόσον δε χρωστά ούτε ένα ευρώ στην εφορία. «Μ’ αρέσει πολύ η θάλασσα, μ’ αρέσει που έχω ένα πολύ ωραίο κότερο να πηγαίνω διακοπές, μ’ αρέσουν τα ακριβά αυτοκίνητα και τα σπίτια» εξομολογείται. 

Ο ενεχυροδανειστής υπογραμμίζει ότι «τα χρήματα υπάρχουν για να αποδείξεις ποιος είσαι. Είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μας το οικονομικό».

Μέσα από το κεντρικό του κατάσταση περιγράφει τα παιδικά του χρόνια σημειώνοντας ότι ξεκίνησε να δουλεύει από 12 ετών ως παλαιοπώλης στο Μοναστηράκι. Η μητέρα του έφυγε στο εξωτερικό όταν ήταν μικρός και από τότε δεν την ξαναείδε. Μετά από χρόνια έχασε και τον πατέρα του από τη ζωή. 

«Μεγαλύτερη μου ικανοποίηση ήταν όταν απέκτησα τα πέντε του παιδιά. Αυτά είναι η μεγαλύτερη περιουσία» κατέληξε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top