Αλλοδαποί γρονθοκόπησαν κι έβγαλαν μαχαίρι σε ιερέα - Τι έκανε εκείνος;

Όταν η αστυνομία τους συνέλαβε, ο παπάς ζήτησε απλά ....

Μεγαλείο ψυχής από έναν ιερέα στα Πατήσια. Δυο Σύροι του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τον τραυμάτισαν. Όταν η αστυνομία τους συνέλαβε, ο ιερέας τους ζήτησε απλά να του πουν συγνώμη.

Ο παπά- Δημήτρης ζήτησε από τους δυο Σύρους να μετακινήσουν το αυτοκίνητό τους από την είσοδο του πνευματικού κέντρου, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια. Άγνωστο για ποιο λόγο, μετά τις μπουνιές που του έριξαν, ο ένας από αυτός τράβηξε και μαχαίρι. Τότε ο ιερέας βρήκε τον πιο... ειρηνικό τρόπο για να τον αφοπλίσει.

«Έκατσα πάνω του και άρχισα να φωνάζω “βοήθεια, βοήθεια”» περιγράφει. Στη συνέχεια, ένας δεύτερος Σύρος, έβγαλε τη ζώνη του και προσπάθησε να επιτεθεί στον ιερέα. «Γυρίζω, είχε βγάλει ζώνη να με χτυπήσει, αρχίζω και τρέχω».

Ο ιερέας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και στο μάτι. Αστυνομικοί εντόπισαν τους δυο Σύρους αλλά ο παπά- Δημήτρης ζήτησε απλά να του πουν μια συγνώμη και να ξεχαστεί το περιστατικό. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια βοήθησε χιλιάδες Σύρους που είχαν βρει κατάλυμα έξω από τον ιερό ναό στα Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο Σύροι υποστήριξαν οτι άγνωστοι τους είχαν κλέψει τα ταξιδιωτικά έγγραφα τους και θεώρησαν ότι ο παπάς ενημέρωνε την αστυνομία για να τους συλλάβει.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top