Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Τιμήθηκε για την προσφορά του με ένα χρυσό στεφάνι ελιάς

Στο πλευρό των παιδιών, που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», βρέθηκε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Τον υποδέχθηκε η πρόεδρος του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. 

«Τα παιδιά έχουν τον κύριο λόγο και το επίκεντρο των ενδιαφερόντων μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω με πολύ ευγνωμοσύνη για τους κόπους που καταβάλλετε τόσα χρόνια, με πολλή αγάπη και αυτοθυσία. Και τούτο αγγίζει όλους μας και πολύ περισσότερο τα παιδιά μας και τις καρδιές των γονιών των παιδιών αυτών» είπε ο κ. Ιερώνυμος.

Συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε στις αξίες, τα ιδανικά και τις αρχές της Ορθοδοξίας, που διαπνέουν το καθημερινό, ανθρωπιστικό έργο του Αρχιεπισκόπου και της εκκλησίας για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

«Όλα αυτά τα χρόνια στέκεστε άγρυπνα δίπλα μας και προσεύχεστε για τα παιδιά της “ΕΛΠΙΔΑΣ”. Τους δίνετε κουράγιο σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο και με την ευλογία σας τους μεταδίδετε δύναμη και ελπίδα» τόνισε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Η κυρία Βαρδινογιάννη τίμησε τον Αρχιεπίσκοπο με ένα χρυσό στεφάνι ελιάς, για την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Με κατάνυξη, πραγματοποιήθηκε δέηση υπέρ υγείας για τα παιδιά, τα στελέχη και τους εργαζομένους της Μονάδας από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών Συμεών, Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ»,  η κυρία Βαρδινογιάννη τίμησε τον Αρχιεπίσκοπο με ένα χρυσό στεφάνι ελιάς, το οποίο αποτελεί και την ύψιστη τιμητική διάκριση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο Αρχιεπίσκοπος, συνομίλησε με παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα και τις οικογένειες τους, δίνοντας τους ευχές για γρήγορη ανάρρωση και ένα μικρό σταυρουδάκι, για να τους δίνει δύναμη και κουράγιο στον αγώνα τους.

Ο ίδιος δέχθηκε μια χειροποίητη κάρτα με ευχές, από την επιτροπή  «ELPIDA Junior», τα παιδιά, δηλαδή, που στηρίζουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και αποτελούν την τέταρτη γενιά του Συλλόγου.  

Τον Μακαριότατο συνόδευαν ο Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών και ο Kωστής Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top