Ρόδος: Οι κινήσεις των κατηγορούμενων πριν και μετά τον φόνο της Ελένης

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζήτησε ο δικηγόρος του Έλληνα

Δυο ώρες απόλυτου τρόμου έζησε η Ελένη Τοπαλούδη στα χέρια των βασανιστών της. Οι κινήσεις τους πριν και μετά το φονικό όπως προκύπτουν από τις καταθέσεις σοκάρουν. Παρά την  προσπάθειά τους να ενοχοποιήσουν ο ένας τον άλλο, τα στοιχεία είναι αμείλικτα.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA και των αποτυπωμάτων: 

Και οι δύο ήπιαν βότκα από διαφορετικά ποτήρια και κάθισαν στον καναπέ του σπιτιού. Η πλάκα στο σίδερο έχει τα αποτυπώματα του19χρονου Αλβανού δεν έχει όμως κανένα αποτύπωμα του κατόχου του 21χρονου Έλληνα. Άρα έγινε προσπάθεια να σβηστούν τα ίχνη τους. 

Μετά το χτύπημα στην Ελένη ο Έλληνας άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινούν τα 120 λεπτά του τρόμου για την Ελένη. 

Από τις αρχικές τους καταθέσεις φαίνεται ότι ο 19χρονος οδήγησε και ο Έλληνας καθόταν στη θέση δίπλα του καθώς αποτυπώματα και DNA βρέθηκαν μόνο στην καμπίνα του αγροτικού και όχι στην καρότσα. Το λιμενικό εξετάζει το ενδεχόμενο και αυτή την περίπτωση να έγινε πρόχειρη προσπάθεια αλλοίωσης των στοιχείων. Η πλευρά του νεαρού Ροδίτη αρνείται ότι ο πελάτης έσπρωξε την Ελένη στα βράχια. 

Μάλιστα ο δικηγόρος του Έλληνα, επιμένει ότι το DNA του Αλβανού στο σίδερο είναι σχεδόν αθωωτικό στοιχείο για τον Έλληνα. Ζητά μάλιστα να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και στους δυο κατηγορούμενους. 

Εντύπωση προκαλεί η σιωπή της πλευράς του 19χρονου Αλβανού τη στιγμή που τα στοιχεία φαίνεται να τυλίγουν γύρω από το λαιμό του μία θηλιά ενοχής Η οικογένεια της Ελένης ζητά οι δυο κατηγορούμενοι να  πουν την αλήθεια. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top