Θρίλερ με εξαφάνιση 18χρονης στα Χανιά – Η περίεργη γνωριμία στο Facebook

Η οικογένειά της κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη της

Περιπολικό

Μια 18χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης από το σπίτι της στα Χανιά, λίγο μετά από συνομιλία που είχε με τον πατέρα της, με την οικογένειά της να ζει ώρες αγωνίας για την τύχη της. 

Η Μαριάννα Ράλλη δεν έχει δώσει σημεία ζωής και ο πατέρας της έσπευσε να δηλώσει την εξαφάνισή της την Παρασκευή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. 

Μιλώντας στο Neakriti.gr ο πατέρας της 18χρονης είπε ότι φοβάται για τη ζωή του παιδιού του. 

Η κοπέλα έφυγε όταν η μητέρα και ο αδελφός της κοιμόντουσαν. Ο ίδιος την είδε να πηγαίνει στην πόρτα, του είπε πόσο της άρεσαν τα φωτάκια με τα οποία είχαν στολίσει την αυλή και σηκώθηκε κι έφυγε. Εκείνος έτρεξε για να την προλάβει, αλλά είχε εξαφανιστεί.

Η 18χρονη Μαριάννα που εξαφανίστηκε από τα Χανιά

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 18χρονη πήρε μαζί της κάποια ρούχα, το laptop και το κινητό της τηλέφωνο. Όμως παρά το γεγονός ότι της έχουν τηλεφωνήσει αρκετές φορές, δεν έχει απαντήσει και το τηλέφωνο δείχνει να είναι κλειστό. 

Αυτό που ανησυχεί τον πατέρα της κοπέλας είναι ότι, όπως είπε, είχε κάνει μια γνωριμία μέσω Facebook και πιθανόν αυτό το άτομο να έχει παίξει ρόλο στην εξαφάνισή της. 

«Η κόρη μου, μου είχε πει για ένα αγόρι, που δεν έμενε Κρήτη και είχε γνωρίσει μέσω Facebook. Μάλιστα μας είχε πει ότι θα ερχόταν στα Χανιά για να τον γνωρίσουμε στις 13 του μήνα, δηλαδή χθες, ημέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε. Όμως όχι μόνο δεν τον γνωρίσαμε, αλλά χάσαμε την κόρη μου», είπε. 

Η 18χρονη Μαριάννα, όταν έφυγε, φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα, μπλε τζιν με σκισίματα και αθλητικά παπούτσια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top