Του ζήτησε να μην παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ και τον ξυλοκόπησε με λοστό

Νεαρός έδειρε άγρια υπάλληλο σούπερ μάρκετ στη Μυτιλήνη

μυτιληνη επιθεση

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ στη Μυτιλήνη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν 45χρονος εργαζόμενος του σούπερ μάρκετ με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, ζήτησε από έναν 29χρονο Έλληνα να μην παρκάρει το αυτοκίνητό του σε χώρο που προορίζεται για τη στάθμευση ΑμΕΑ.

Τότε ο 29χρονος Έλληνας φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του βρίζοντας τον εργαζόμενο του σούπερ μάρκερ. Στη συνέχεια με έναν μεταλλικό λοστό που έβγαλε από το αμάξι του, κατηγορείται ότι τον ξυλοκόπησε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Μετά την επίθεση, ο 29χρονος εγκατέλειψε τον τραυματία. Το θύμα μεταφέρθηκε από περαστικούς στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Μάλιστα πρόκειται να χειρουργηθεί για την ανάταξη καταγμάτων.

Συνελήφθη ο δράστης

Για το γεγονός η αστυνομία ενημερώθηκε την Κυριακή, συλλαμβάνοντας τον νεαρό Έλληνα. Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ξυλοδαρμός έχει καταγραφεί από τις κάμερες

Η επίθεση σε βάρος του 45χρονου από το Μπαγκλαντές, έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος. Ο Έλληνας κρατείται και πρόκειται να απολογηθεί, αύριο Τετάρτη, στον ανακριτή κατηγορούμενος για πρόκληση βαριών σωματικών καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ποιος είναι ο υπάλληλος που δέχτηκε την επίθεση

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα συμπαθή άνθρωπο, ο οποίος εργάζεται στο χώρο έξω από το μεγάλο σούπερ μάρκετ εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια. Εργατικός συνηθίζει ακόμα να πουλά στους μεγαλύτερους και να χαρίζει σε μικρά παιδιά σημαίες κατά τη διάρκεια των εθνικών επετείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάταγμα στο χέρι του 45χρονου είναι ιδιαίτερα σοβαρό και η αποκατάσταση του θα τον κρατήσει μακριά από τη δουλειά του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top