Συγκλονίζει ο πατέρας: Ταξίδευα στο αεροπλάνο με την κάσα της Ελένης

Γιατί τον συγκίνησε ο Αλέξης Κούγιας

Ανατριχιαστικά, σπαρακτικά και συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της 21χρονης Ελένης, η οποία έπεσε θύμα του πρωτοφανούς εγκλήματος στη Ρόδο.

Δολοφονία Ρόδος: Μου είπε "πάμε να το τελειώσουμε"

Ιατροδικαστής Ρόδου: "Ερασιτεχνικά" τα χτυπήματα στην άτυχη Ελένη

Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές πριν από τη δολοφονία της 21χρονης

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μετά την κηδεία της κόρης του κι ενώ οι δράστες δεν έχουν ακόμη καταδικαστεί, περιγράφει στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα": «ήταν στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015 όταν η Ρόδος μας υποδέχτηκε με ήλιο και ζεστασιά. Προχθές, φεύγοντας με το φέρετρο, έβρεχε στη Ρόδο… έκλαιγε ολόκληρη η Ρόδος που μας αποχαιρετούσε με τέτοιο τρόπο».

«Ανεβαίνοντας στο αεροπλάνο δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα δάκρυα μας. Κανείς δεν μπορεί να έρθει σε τέτοια θέση που ήμουν εγώ, δηλαδή να ταξιδεύει με το αεροπλάνο και κάτω από τα πόδια του να είναι το φέρετρο της κόρης του» είπε με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε: «ήθελα να πω στον πιλότο, ανέβα πιο ψηλά για να μπορέσει το σώμα της κορούλας μου, να συναντήσει την ψυχή της και να ξαναζωντανέψει».

Ο αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου και τραγικός πατέρας θυμάται ότι η κόρη του τον φώναζε «πατερούλη» και του απαντούσε λέγοντας «ναι καλέ μου πατέρα».

«Την πήρε ο Θεός στην αγκαλιά των αγγέλων» είπε σπαράζοντας. 

Ο κ.Τοπαλούδης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα που παραβρέθηκε στην κηδεία και τα ΜΜΕ που για μέρες κάλυπταν το θέμα μέσα στο κρύο. 

«Με συγκίνησε ο Αλέξης Κούγιας που μου είπε “μην ανησυχείτε, θα κάνουμε ότι μπορούμε, να με θεωρείται μέλος της οικογένειας σας» είπε ο κ.Τοπαλούδης. 

«Καλό παράδεισο στην κορούλα μας και να μη συμβεί σε κανέναν οικογενειάρχη τέτοιο που έγινε σε μας» κατέληξε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top