Δολοφονία Ρόδος: Μου είπε "πάμε να το τελειώσουμε"

Τι κατέθεσε ο 19χρονος για τη άτυχη φοιτήτρια

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημεριανόυ δελτίου ειδήσεων του Star.

«Την Ελένη την γνώρισα πριν από μία εβδομάδα» ισχυρίστηκε στις λιμενικές αρχές ο 19χρονος Α.Λ που κατηγορείται μαζί με τον Έλληνα Μ.Κ για τη δολοφονία της 21χρονη φοιτήτριας στη Ρόδο.  

Ο 19χρονος περιέγραψε στους αξιωματικούς του Λιμενικού πώς γνωρίστηκε με την άτυχη κοπέλα, υποστηρίζοντας ότι εκείνη είχε κάνει το πρώτο βήμα για να τον προσεγγίσει. 

«Την είχα συναντήσει μία μέρα στον δρόμο κοντά στο κατάστημα  κινητής τηλεφωνίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ρόδο. Κοιταχτήκαμε στο δρόμο και μου χαμογέλασε. Μου είπε ότι έκανε ένα πάρτι στο σπίτι της, αλλά δεν πήγα. Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς Facebook. Πήγαμε στην παραλία στον Ζέφυρο και ήπιαμε μπύρες. Εκεί βρεθήκαμε ερωτικά. Γενικά ήταν καλή κοπέλα και ευαίσθητη».

Λίγο πριν πάει να την πάρει από το σπίτι της, η 21χρονη μιλούσε μια την κολλητή της φίλη, στην οποία είπε ότι θα έβγαινε με τον 19χρονο και  θα πήγαιναν για σουβλάκια. Όμως ο νεαρός υποστήριξε κάτι διαφορετικό στους αξιωματικούς.

«Πήγα με τον Μ… να την πάρουμε από το σπίτι της. Ο φίλος μου έμεινε στο αμάξι ενώ εγώ πήγα και της χτύπησα την πόρτα γιατί δεν είχε κουδούνι. Μου είπε ότι θα ετοιμαζόταν και θα κατέβαινε. Εγώ την περίμενα έξω από ένα κατάστημα. Μετά από 10 λεπτά ήρθε και μπήκαμε στο αμάξι. Εγώ οδηγούσα, η Ελένη καθόταν δίπλα μου και ο Μ. καθόταν στην καρότσα. Πήγαμε στο σπίτι του Μ. για να συνευρεθούμε και οι τρεις», είπε. 

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται επίσης ότι ο Ροδίτης πίεζε την Ελένη να κάνει κάτι που δεν ήθελε και τότε έγινε το κακό: 

«Την χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην Αστυνομία και θολώσαμε. Ο Μ. την χτύπησε δυνατά με το ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. Τότε τα χάσαμε και τρομάξαμε. Εγώ ήθελα να την βάλουμε στο αμάξι, να την πάμε στο νοσοκομείο, αλλά ο Μ. που οδήγησε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια και μου είπε «πάμε να το τελειώσουμε». Εκεί την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Ύστερα πήγαμε στο σπίτι και προσπαθήσαμε να το καθαρίσουμε με σφουγγαρίστρα. Πήγαμε μετά στο ίδιο σημείο και πετάξαμε λίγο πιο κάτω και τα προσωπικά της αντικείμενα και το σίδερο».

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, έχουν συλλέξει τσιγάρα που βρέθηκαν σε τασάκι, έναν φάκελο με χρήματα, ποτήρια και ένα lap top της 21χρονης. Επίσης θα επιχειρηθεί να ξεκλειδωθεί ο λογαριασμός της φοιτήτριας στο Facebook, αλλά και το Tinder που φέρεται να χρησιμοποιούσε από καταθέσεις γνωστών της. Υπάρχουν τέλος πληροφορίες ότι στο εξοχικό σπίτι, όπου βιάστηκε η κοπέλα βρέθηκαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος, τόσο στο δάπεδο, όσο και στους τοίχους. 

Της Τασούλας Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top