Έγκλημα μικρής Άννυ: Υπάρχει πιθανότητα να ήταν ζωντανή όταν τεμαχίστηκε

Αναβίωσε η κτηνωδία που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα τον Απρίλιο του 2015

μικρή Άννυ

Η δολοφονία της μικρής Άννυ και ο τεμαχισμός της από τον ίδιο της τον πατέρα είχε συγκλονίσει τη χώρα, πριν από περίπου 3,5 χρόνια. Το φρικιαστικό έγκλημα αναβίωσε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε γίνει δήλωση εξαφάνισης για την 4χρονη, η οποία έζησε την κόλαση μέσα στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, στα χέρια του πατέρα της- χρήστη ναρκωτικών και των συγκατηγορούμενων του. Δείγματα αίματος είχαν βρεθεί διάσπαρτα στο διαμέρισμα, τα οποία προσπάθησε να καλύψει ο δράστης. Ο πατέρας ομολόγησε το έγκλημα. 

Μόνο στο Star: «Είμαι αθώος, μου την “έστησε” ο πατέρας της Άννυ»

Η μητέρα της μικρής Άννυ στο Star: «Πιστεύω ότι το παιδί μου ζει»

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Άννυ

Υπάρχει πιθανότητα το παιδί να ήταν ζωντανό όταν τεμαχίστηκε

Το ακόμη πιο εφιαλτικό είναι ότι υπάρχει πιθανότητα, το παιδί να ήταν ζωντανό όταν τεμαχίστηκε. 

Σύμφωνα με την κατάθεση μάρτυρα, το διαμέρισμα είχε καθαριστεί και χρησιμοποιήθηκε ειδικό σπρέι, το οποίο αποκάλυψε ότι υπήρχε διάσπαρτο αίμα σε τοίχους και σοβατεπί. 

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Άννυ να ήταν ζωντανή. «Το ζωντανό αίμα μπορεί να εκτιναχθεί. Το αίμα του νεκρού απλά ρέει προς τα κάτω», είπε.

Η πλευρά του πατέρα όρισε πραγματογνώμονα τον ιατροδικαστή Δ. Γαλεντέρης, ο οποίος κατέθεσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει ότι το παιδί ήταν εν ζωή όταν το τεμάχιζε, ενώ εκτίμησε ότι το παιδί απεβίωσε γιατί κατανάλωσε ναρκωτικά, τα οποία υπήρχαν στο σπίτι.

Η μητέρα της Άννυς, η οποία επίσης είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων δεν άντεξε και βγήκε από τη δικαστική αίθουσα.

Τι είπε ο πατέρας

«Μόνος μου πήγα στην αστυνομία στις 27 Απριλίου 2015 και είπα ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού και πως ό,τι έγινε, έγινε μαζί μου. Είπα ότι το παιδί χάθηκε από εμένα, ότι δεν έχει σχέση η γυναίκα μου, ούτε αυτός (σ.σ.: ο συγκατηγορούμενός του)».
Η αστυνομία άρχισε να ερευνά το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας στις 29 Απριλίου 2015, περίπου 20 ημέρες μετά τον φρικτό θάνατο του παιδιού.

Οι ποινές των κατηγορουμένων πρωτόδικα

Πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυς καταδικάστηκε σε ισόβια και 3,5 χρόνια για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της μικρής και για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία. Ισόβια και 3 χρόνια επέβαλαν οι δικαστές στον νεαρό συγκατηγορούμενό του.

Η μητέρα της Άννυς κατά πλειοψηφία κρίθηκε ένοχη για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών, με αναστολή μέχρι το Εφετείο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top