«Έσπασαν» το κατάστημα του εργοδότη που ξυλοκόπησε ντελιβερά

Κομμάτια και θρύψαλα η βιτρίνα της πιτσαρίας

Δείτε το βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Γυαλιά καρφιά έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης την πιτσαρία του άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο έναν υπάλληλό του, ντελιβερά. 

Στις 03:30 τα ξημερώματα δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο σταμάτησαν έξω από την πιτσαρία, έσπασαν την τζαμαρία, έγραψαν συνθήματα και αποχώρησαν. 

Η πισταρία του εργοδότη που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε ντελιβερά μετά την επίθεση αγνώστου - φωτογραφία: Intimenews

Αύριο, Παρασκευή θα γίνει το δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία, του 33χρονου εργοδότη, ο οποίος συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε ο υπάλληλός του. 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε τον υπάλληλό του με σιδερογροθιά και ότι πάντα πληρώνει τους εργαζομένους του. 

Ντελιβεράς καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον εργοδότη του

Τόνισε επίσης στον ΑΝΤ1 ότι η καταγγελία του ντελιβερά έχει κάνει τεράστια ζημιά στην επιχείρησή του, καθώς σταμάτησαν να πηγαίνουν πελάτες. 

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν άγνωστοι στην πιτσαρία του άνδρα που φέρεται να ξυλοκόπησε υπάλληλό του - φωτογραφία: Intimenews

Σύμφωνα με την καταγγελία του ντελιβερά δούλευε σε μια πιτσαρία στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης όταν μια μέρα αρρώστησε και ειδοποίησε ότι δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά του. 

Ο εργοδότης του τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του, άρχισε να του στέλνει απειλητικά μηνύματα με αποτέλεσμα ο ντελιβεράς να πάει στην αστυνομία και να το αναφέρει. 

Ο εργοδότης αρνείται ότι ξυλοκόπησε τον ντελιβερά - φωτογραφία: Intimenews

Πριν λίγες μέρες τον συνάντησε εντελώς τυχαία έξω από το μαγαζί του. Ο πρώην εργοδότης του σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τον χτυπά και κάποια στιγμή πήγε στο κατάστημά του, επέστρεψε και άρχισε να τον χτυπά με μια σιδερογροθιά. 

Ο ντελιβεράς κατέληξε στο νοσοκομείο με κατάγματα στη μύτη και στα ζυγωματικά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top