Ντελιβεράς καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον εργοδότη του

Του επιτέθηκε με σιδερογροθιά και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Θύμα ξυλοδαρμού από τον εργοδότη του καταγγέλλει ότι έπεσε ένας ντελιβεράς από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. 

Όπως δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους, όλα ξεκίνησαν μια μέρα του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν ο διανομέας τηλεφώνησε στον εργοδότη του και τον ενημέρωσε ότι είναι άρρωστος και δεν μπορεί να πάει στην πιτσαρία που διαθέτει ο ίδιος στους Αμπελόκηπους. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εργοδότης, ο οποίος εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην Ελβετία, άρχισε να τον απειλεί πως όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα τον κάνει να πληρώσει γιατί του δημιούργησε πρόβλημα στην επιχείρησή του. 

Ο ντελιβεράς θορυβήθηκε και απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία έκανε συστάσεις στη μητέρα του ιδιοκτήτη, καθώς ο ίδιος δεν βρισκόταν στο μαγαζί. 

Οι αστυνομικοί, καθησύχασαν τον ντελιβερά ότι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα, εκείνος όμως παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να αποφύγει τα χειρότερα. 

Πριν από λίγες μέρες και εντελώς τυχαία, ενώ οδηγούσε το μηχανάκι του κοντά στο σημείο που είναι η πιτσαρία, όπου εργαζόταν, τον είδε ο πρώην εργοδότης του και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τον βρίζει και να τον χτυπά. 

Περαστικοί επενέβησαν για να χωρίσουν τους δύο άνδρες και κάποια στιγμή, ο εργοδότης έφυγε, πήγε στο κατάστημά του και επέστρεψε χτυπώντας τον ντελιβερά στο πρόσωπο με σιδερογροθιά. 

Από τα χτυπήματα, έσπασαν η μύτη και τα ζυγωματικά του νεαρού και διακομίσθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Ο ντελιβεράς κατέθεσε μήνυση εναντίον του εργοδότη του, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και η δίκη θα διεξαχθεί την Παρασκευή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top