Δολοφονία Ρόδος: Βρήκαν το σίδερο με το οποίο χτύπησαν τη φοιτήτρια

«Είναι κτήνη, την κακοποίησαν και την πέταξαν στα βράχια», λέει ο θείος της

Πρώτη δημοσίευση: 10:34

Το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτύπησαν την 21χρονη φοιτήτρια, αλλά και τα ρούχα της βρήκαν οι λιμενικές αρχές μετά από υπόδειξη του 19χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, σκότωσαν την άτυχη κοπέλα. 

Το απόγευμα της Τετάρτης, δύτες του Λιμενικού βούτηξαν στο σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος και βρήκαν τόσο το σίδερο, όσο και τα ρούχα της κοπέλας, ενώ έρευνες πραγματοποιήθηκαν στην εξοχική κατοικία του 21χρονου από όπου συλλέχθηκε αίμα, βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα. 

Σπαραγμός στην κηδεία της 21χρονης Ελένης - Το τελευταίο αντίο

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, έχουν συλλέξει τσιγάρα που βρέθηκαν σε τασάκι, έναν φάκελο με χρήματα, ποτήρια και ένα lap top της 21χρονης. Επίσης θα επιχειρηθεί να ξεκλειδωθεί ο λογαριασμός της φοιτήτριας στο Facebook, αλλά και το Tinder που φέρεται να χρησιμοποιούσε από καταθέσεις γνωστών της. 

Ρόδος: Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη των δύο νεαρών

Οι αρχές θα διερευνήσουν επίσης πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η άτυχη κοπέλα φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής βίας και στο παρελθόν από τρία άτομα. 

Θείος 21χρονης: «Είναι κτήνη, την κακοποίησαν και την πέταξαν στα βράχια»

Κτήνη και καθάρματα χαρακτήρισε τους δύο φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας της 21χρονης ο θείος και δικηγόρος της οικογένειάς της Ε. Γκιουγκής. 

«Η Ελένη αντιστάθηκε και δεν υπέκυψε στη βαρβαρότητα του κτηνώδους ανδρισμού των δολοφόνων της. Γι’ αυτό βρέθηκε στο χώμα. Αφού τη βασάνισαν, τη βίασαν στη συνέχεια ζωντανή την πέταξαν στη θάλασσα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Είναι πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά το έγκλημα αυτό. Είμαι 47 χρόνια δικηγόρος και δεν έχω ξανασυναντήσει υπόθεση με κοπέλα να έχει υποστεί τέτοιο βασανισμό από άνανδρα υποκείμενα, από κτήνη για να μην πω καθάρματα, που τελικά την σκότωσαν και επί πέντε μέρες δεν ομολογούσαν το έγκλημά τους», είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 

Δολοφονία φοιτήτριας: «Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο»

Ιατροδικαστής Ρόδου: «Η φοιτήτρια μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της»

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η ανιψιά του τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο κι εκείνοι την ξεγέλασαν και λέγοντάς της ότι θα την πάνε στο γιατρό, την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την έριξαν από τα βράχια. 

Ο δικηγόρος του 19χρονου Αλβανού, πάντως την Πέμπτη το πρωί πήρε πίσω την αρχική ομολογία του πελάτη του, καθώς, όπως είπε, δόθηκε χωρίς την παρουσία του. 

Την Πέμπτη το πρωί ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης, Αλέξης Κούγιας αιτήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων, ώστε να βρεθούν αντιμέτωποι μιας και μέχρι στιγμής ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο. 

Έγκλημα 21χρονης φοιτήτριας: Στη Ρόδο ο Αλέξης Κούγιας- Ζητά αναπαράσταση

Τι συνέβη τη μοιραία νύχτα

Ο 19χρονος Αλβανός κατά τη διάρκεια της προανάκρισης κατέθεσε στους αξιωματικούς του Λιμενικού ότι μαζί με τον 21χρονο πήγαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Νοεμβρίου στο σπίτι της φοιτήτριας για να την παραλάβουν και να πάνε στην εξοχική κατοικία του Ροδίτη στη Λίνδο. 

Δολοφονία φοιτήτριας: «Δεν την πέταξα εγώ από τα βράχια»

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί οι δύο νεαροί μάλωσαν με την κοπέλα γιατί δεν ήθελε να υποκύψει στις ερωτικές τους επιθυμίες.

Όπως ισχυρίστηκε, ο 21χρονος την χτύπησε αρχικά με γροθιές και μετά στο κεφάλι με το ηλεκτρικό σίδερο, ενώ ο ίδιος την κρατούσε ακινητοποιημένη. 

Ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της και τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο, οι νεαροί τη μετέφεραν σε κοντινή βραχώδη περιοχή, μετά από υπόδειξη του 21χρονο, όπως υποστηρίζει ο 19χρονος Αλβανός και την πέταξαν στη θάλασσα. 

Φέρονται μάλιστα να την απείλησαν ότι δε θα φύγει από το σπίτι αν δεν κάνουν μαζί σεξ και τελικά τη βίασαν. 

Την Παρασκευή οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι και θα περιγράψουν τις βασανιστικές τελευταίες ώρες της άτυχης φοιτήτριας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top