Δολοφονία φοιτήτριας: «Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο»

Σοκάρει η ομολογία του 19χρονου κατηγορουμένου

Ανατριχίλα προκαλεί η ομολογία του 19χρονου, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να «έσπασε» και να ομολόγησε ότι μαζί με τον 21χρονο φίλο του δολοφόνησαν την άτυχη φοιτήτρια στη Λίνδο. 

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε», υποστήριξε στους αξιωματικούς του Λιμενικού ο νεαρός και συνέχισε, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τη μοιραία νύχτα που οδήγησε στον θάνατο της Ελένης:

«Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε. Η Ελένη μου ζήτησε να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα».

Ιατροδικαστής Ρόδου: «Η φοιτήτρια μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της»

Σύμφωνα με τον 19χρονο όλα ξεκίνησαν όταν η Ελένη αρνήθηκε να κάνει κάτι που της ζήτησε ο 21χρονος Ροδίτης. 

«Ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι και η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε», είπε. 

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι, όταν πετούσαν την άτυχη κοπέλα στα βράχια, γνώριζαν ότι ήταν ζωντανή. 

Ρόδος: Διώξεις για ανθρωποκτονία και βιασμό και στους δύο κατηγορούμενους

«Φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή στη θάλασσα στου Πεύκους», ομολόγησε.

«Είχα δεσμό μαζί του για έναν χρόνο, αλλά ήταν βίαιος και χωρίσαμε»

Εντύπωση προκαλεί και η μαρτυρία πρώην κοπέλας του 19χρονου, στην εκπομπή «Μαζί σου», η οποία είχε δεσμό μαζί του για έναν περίπου χρόνο και καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης του ήταν αρκετά βίαιος. 

Δολοφονία φοιτήτριας: «Δεν την πέταξα εγώ από τα βράχια»

«Στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου. Μετά τον έναν μήνα μου ζητούσε συνεχώς να έχουμε ερωτικές επαφές. Εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του, δεν ήθελα να τον χάσω και υπέκυψα στις πιέσεις του. Ήθελε συνέχεια να κάνουμε σεξ. Είχε τύχει μάλιστα μια φορά να με χτυπήσει γιατί δεν ήθελα να κάνουμε έρωτα», είπε η κοπέλα. 

Τον περιγράφει μάλιστα ως ένα παιδί που ήθελε το «παίζει» δυνατός και μάγκας και να υποκρίνεται ότι είναι κάποιος που δεν ήταν. 

«Πριν ένα χρόνο κάναμε ξανά δεσμό, αλλά όταν χωρίσαμε οριστικά δε με άφηνε στην ησυχία μου και με ενοχλούσε ακόμα κι όταν ήταν μαζί μου το νέο μου αγόρι», είπε. 

Ρόδος: Ομολόγησαν οι δύο δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας

Ερωτικά όμως την πολιορκούσε, σύμφωνα με την ίδια, και ο 21χρονος Ροδίτης, μέσω μηνυμάτων στο Facebook και στο τηλέφωνο. 

«Πριν κάτι μήνες μου έστελνε μηνύματα και μου ζητούσε πιεστικά να βρεθούμε, αλλά πάντα έβρισκα κάποια δικαιολογία για να τον αποφύγω. Κάποια στιγμή μου έστελνε μηνύματα και μου ζητούσε πάλι να βρεθούμε, του είπα ότι δε θέλω και μου είπε ότι θέλει εκείνος. Τον ρώτησα, αν θέλει να με δει με το ζόρι και τότε πήρε το κινητό μου το αγόρι μου και του έστειλε μήνυμα να με αφήσει ήσυχη», είπε. 

Παραδέχθηκε τέλος ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι οι δύο νεαροί σκότωσαν την 21χρονη φοιτήτρια και σκέφτηκε ότι πιθανόν να ήταν κι εκείνη θύμα τους, αν είχε δεχθεί να τους συναντήσει.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top