«Το φάγανε το παιδί!» - Σπαράζει η μάνα της φοιτήτριας στη Ρόδο

Στον εισαγγελέα οι φερόμενοι δράστες, 19 και 21 ετών

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

 

Συντετριμμένη είναι η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο.

Η μητέρα της η οποία την περίμενε στο Διδυμότειχο για τα Χριστούγεννα, αδυνατεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί «το πουλάκι μου το όμορφο, την περδικά μου», όπως αποκαλούσε την Ελένη της.

Κρατώντας μια φωτογραφία της 21χρονης φοιτήτριας στα χέρια, η μητέρα της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η 21χρονη Ελένη που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στην παραλία Φώκια της Ρόδου

«Ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στο νερό»

«Ήταν ζωντανό το παιδί όταν έπεσε μέσα στα κρύα νερά. Αλλά εκείνη τη βραδιά είχε τεράστια κύματα, τα οποία την έριχναν εδώ κι εκεί. Της τσάκισαν το σώμα με μώλωπες και κατάγματα» είπε η μητέρα της και πρόσθεσε:

«Δεν ήξερα τίποτα για τους δύο αυτούς ανθρώπους. Αν μας έλεγε ότι κινδυνεύει δεν θα πηγαίναμε; Προφανώς ένας από τους δύο κάτι ήθελε να κάνει, είχε και τον συνεργό ως βοηθητικό και το μεταφέρανε τόσο μακριά».

Αν και έχει προσπαθήσει να μάθει νέες πληροφορίες, υποστηρίζει ότι «οι φίλες της δεν μου λένε τίποτα».

«Να μην το βιώσει μάνα αυτό»

Τραγική ειρωνία; «16 Δεκεμβρίου είχε κλείσει εισιτήριο για να έρθει. Να μην το ζήσει μάνα και να μην το βιώσει στην ψυχούλα της να χάνεις με τέτοιο τρόπο το παιδί σου… Έρημη η φωλιά μου, έρημα τα πάντα! Το πουλάκι μου το όμορφο, η πέρδικά μου, η περιστέρα μου η όμορφη. Αυτό το παιδί το φάγανε…! Πάει η Ελένη μου. Όλος ο ελληνικός λαός να τους καταδικάσει με τον χειρότερο τρόπο» είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της φοιτήτριας.

Η μητέρα της φοιτήτριας μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αυτό το «γιατί» με βασανίζει δήλωσε στο star.gr ο πατέρας της φοιτήτριας:

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας. Μιλώντας στο star.gr, δήλωσε ανακουφισμένος που βρέθηκαν οι φερόμενοι ως δράστες.

Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της απώλειας.

«Με πήρε τηλέφωνο ο διοικητής του Λιμενικού στις δύο τα ξημερώματα και μου είπε “τους πιάσαμε”», είπε στο star.gr, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. 

Όπως τόνισε αυτό που θέλει να του πουν είναι γιατί το έκαναν. 

«Αυτό το γιατί με βασανίζει. Αυτό θέλω να μου πουν. Αν τους δω μπροστά μου δεν ξέρω τι θα κάνω. Τι θα έκανε οποιοσδήποτε γονιός», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:

«Τουλάχιστον αύριο θα είναι λίγο πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το παιδί μου».

Με απίστευτη αξιοπρέπεια, ο πατέρας της 21χρονης ζητά από τη δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει.

«Θέλω γι’ αυτούς τους ανθρώπους, αυτό που ορίζει ο νόμος και η δικαιοσύνη, τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο», είπε. 

Πρόσθεσε ακόμα ότι η κόρη του γνωριζόταν με τον έναν από τους δύο δράστες και αυτή η γνωριμία ήταν αρκετά πρόσφατη, όπως τους είπαν φίλες του παιδιού τους. 

«Το παιδί μου ήταν πολύ ήσυχο, δε μας είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα, δεν ανησυχούσαμε που ήταν στη Ρόδο, μακριά από το σπίτι μας. Μάλλον όμως ήταν πολύ αθώο και πλήρωσε την αφέλειά του», είπε. 

Πατέρας φοιτήτριας στο star.gr: «Ελαφρύτερο το χώμα που θα τη σκεπάσει»

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο:

Πρόκειται για δύο νεαρούς, έναν 21χρονο και έναν 19χρονο.

Ο 21χρονος αρνείται τα όσα μέχρι τώρα του καταλογίζονται, ενώ ο 19χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του.

Οι δύο κατηγορούμενοι, φέρονται να σκότωσαν την 21χρονη στο σπίτι του ενός εξ΄αυτών, όταν εκείνη αρνήθηκε τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε.

Ρόδος: Ομολόγησαν οι δύο δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας

Ερωτικό φέρεται να είναι το κίνητρο της δολοφονίας:

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο ένας τα ρίχνει στον άλλον. Το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να είναι ερωτικό.

Ο νεαρός Έλληνας, με τον οποίο η 21χρονη συνομιλούσε τον τελευταίο καιρό μέσω Facebook είναι το άτομο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας να την παίρνει με το λευκό βαν του πατέρα του από το σπίτι της το βράδυ της Τρίτης.

Οι δυο τους πήγαν στο σπίτι του νεαρού στη Λίνδο κι εκεί εμφανίστηκε και ο φίλος του. Οι δύο νεαροί φέρεται να ζήτησαν από της 21χρονη να βρεθούν ερωτικά και οι τρεις τους. Εκείνη αντιστάθηκε, προσπάθησε να φύγει και τότε την χτύπησαν με αμβλύ όργανο στο κεφάλι  και στο σώμα και προσπάθησαν να τη στραγγαλίσουν.

Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και οι νεαροί νόμισαν ότι είναι νεκρή.Αποφάσισαν τελικά να την πετάξουν στη θάλασσα, ενώ ήταν ζωντανή και τελικά το άτυχο κορίτσι πέθανε από πνιγμό. DNA της κοπέλας βρέθηκε στο σπίτι του νεαρού, αλλά και στο αυτοκίνητό του και οδήγησε τις αρχές στα ίχνη των δολοφόνων. 

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι αν την είχαν πάει στο νοσοκομείο, η άτυχη κοπέλα θα ήταν τώρα ζωντανή, αφού τα τραύματά της δεν ήταν θανατηφόρα. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top