«Θα χυθεί αίμα σήμερα»: Αναβιώνει η υπόθεση του αδερφοκτόνου στα Τρίκαλα

Αναβιώνει το τραγικό έγκλημα στο Μεγαλοχώρι

Καμβάς γεμάτο με αίματα

Αναβιώνει την Πέμπτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας το τραγικό έγκλημα στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων με ένας συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τον αδερφό του πάνω σε καυγά.

Τα δύο αδέρφια διατηρούσαν για χρόνια κακές σχέσεις κυρίως εξαιτίας περιουσιακών και προσωπικών διαφορών. Στις 25 Αυγούστου 2017 το θύμα μαζί με τη σύζυγό του πήγαν στο σπίτι του κατηγορούμενου για να του ζητήσουν το λόγο για ένα εξώδικο που τους είχε στείλει. Ο καυγάς γρήγορα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ο κατηγορούμενος φώναξε προς τον αδερφό του: «θα σε σκοτώσω, θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα». Το θύμα γύρισε στην σύζυγό του και είπε «πάρε την αστυνομία σήμερα θα γίνει φόνος, θα χυθεί αίμα σήμερα».

Ο δράστης στη συνέχεια πυροβόλησε με καραμπίνα τον αδερφό του, ενώ τραυμάτισε και την νύφη του. Στην απολογία του είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον αδερφό του, παρά μόνο να τον εκφοβίσει και να τον αναγκάσει να φύγει από το σπίτι του. Για να δικαιολογήσει μάλιστα την πράξη του ισχυρίστηκε ότι, αν ήθελε να τον σκοτώσει, θα το είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μεγάλης ταραχής και φόβου.

Ο δικηγόρος του θύματος Απόστολος Λύτρας
Ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, δηλώνει πως όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης είχε πρόθεση να αφαιρέσει ζωή

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος εκπροσωπώντας τις δυο κόρες του και τη σύζυγό του, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε στο star.gr: «Όλα τα στοιχεία της δικογραφίας δείχνουν ότι ο δράστης είχε πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η βολή είναι ευθεία στόχευε δηλαδή τον αδερφό του».

Της Τασούλας Παπανικολάου

Η δημοσιογράφος του STAR, Τασούλα Παπανικολάου

Η δημοσιογράφος του STAR, Τασούλα Παπανικολάου
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top