Αυτή είναι προίκα:Ροδίτισσα αγόρασε 2 στρέμματα στη Σελήνη για την κόρη της

Η αγορά είχε γίνει το 2001 αντί 40.000 δραχμών

Οικόπεδο στη Σελήνη Πιστοποιητικό

Γείτονας με διάσημους celebrities kai μέλη βασιλικών οικογενειών στη… Σελήνη ίσως γίνει σε μερικά χρόνια από τώρα μία γυναίκα από τη Ρόδο.

Η 39χρονη Ροδίτισσα αγόρασε οικόπεδο 2 στρεμμάτων στο φεγγάρι το 2001, όταν είδε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή πως διατίθεται προς πώληση στην Ελλάδα περιορισμένος αριθμός οικοπέδων στη Σελήνη.

Απευθύνθηκε σε κτηματομεσιτικό γραφείο, που διεκπεραίωσε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, και το οικόπεδο έγινε δικό της έναντι 40.000 δραχμών.

Το πιστοποιητικό αγοράς οικοπέδου στη Σελήνη 1

Το πιστοποιητικό αγοράς οικοπέδου στη Σελήνη 2

Μάλιστα, η τιμή των οικοπέδων στη Σελήνη φέρεται σήμερα να έχει εκτοξευθεί στα ύψη, καθώς πλέον είναι δυσεύρετα!

Όπως η ίδια δήλωσε, επιθυμώντας να κρατήσει την ανωνυμία της, η αγορά έγινε για να αφήσει το οικόπεδο… προίκα στην κόρη της!

Η απόδειξη αγοράς του οικοπέδου στη Σελήνη

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των διασημοτήτων που έχουν αγοράσει οικόπεδο στη Σελήνη είναι η Νικόλ Κίντμαν, ο Τομ Κρουζ, ο Τζον Τραβόλτα, ο Ρόναλντ Ρίγκαν, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Τζίμι Κάρτερ, ο Χάρισον Φορντ, γαλαζοαίματοι και κροίσοι, που έσπευσαν να επωφεληθούν, πριν από αρκετά χρόνια, την τρέλα της εποχής, για κατοχή οικοπέδου στη Σελήνη.

Ποιος… πουλάει το φεγγάρι;

Ο ιδιοκτήτης, όπως συστήνεται, της Σελήνης είναι ο Dennis Hope, ο οποίος στις 22 Νοεμβρίου του 1980 προχώρησε στην απόκτησή της με «Ανακήρυξης της Ιδιοκτησίας».

Γινόμενος ο εξουσιαστής της Σελήνης, δημιούργησε μέχρι και σχετική πρεσβεία, και ξεκίνησε να πουλά οικόπεδα με την εταιρεία Lunar Embassy.

Τώρα το κατά πόσον μπορεί, όντως, να θεωρείται ιδιοκτήτης της Σελήνης σηκώνει πολύ συζήτηση… Οι γνωρίζοντες το Δίκαιο του Διαστήματος, χαρακτηρίζουν ανυπόστατους τους ισχυρισμούς του.

Πάντως, η επιχείρησή του είναι η μεγαλύτερη του είδους (καλά υποθέσατε, δεν είναι ο μόνος που έχει εμπορευτεί ή εμπορεύεται οικόπεδα στη Σελήνη).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top